mercimek1994 Kent21 yaaa ben duramıyorum belki 4 litreden fazla iciyorumdur gece gunduz suya yanıyorum Tabi ateş basması terleme çabası evdekiler üşüyor ben cam açma derdindeyim 😶 Bu arada buse Varol doğurdu , Eylül doğurdu hadiii bizde sıra diyoruz 😂
Kent21 mercimek1994 wc gitti. Tam kalkarken su mu idrar mi bilemedim tam kalktım kuruttuktan sonra geldi. Acaba idrar mıdır yoksa su mu. Yaa ama idrar yaptiktan sonra geldi. Acil cevap verin hataneye gidiyimmi
mercimek1994 gksuaks benim hamilelikte anladığım hiç bir dönem olmadı sen yaşarsın ins ya 😍 İlk 3 ay düşük tehlikesi hastanede geçti ayrıntılı ve ikili testten sonra zaman nasıl geçti hiç anlamadım zaten 😂😂 şimdi de geçmiyor oda sıkıntı stresden her gece rüyamda doğum yapmaktan yoruldum 😂
mercimek1994 Sevgi yatar şafak atar gençler çok ayakta durmayın bizim dinlenmeye ihtiyacımız var seviliyorsunuz hayırlı ve ağrısız sancısız geceler 😍
Ezgiiiiia Kent21 böyle çok geldi mi idrarını yaptıktan sonra eğer öyleyse git lütfen suyun gelmiş olabilir
mercimek1994 Kent21 ebe bize dedi ki şüphe de kaldığında ped köy islaniyorsa zaten suyun gelmiştir bazen idrarimi tam yapamıyorum arkasından bırdaha az daha geliyor ped koyduktan sonra yürüyünce belli ediyor su gelince idrar gibi tutamazmissin
Sblbrkn Ezgiiiiia 38+5 im bende Çarşamba günü gittim 2 cm açılmam vardı bel ve kasık ağrısı oluyor arada aşırı akıntım var bende hep nişan sanıyorum 😊 inşallah sağlıkla gelirler 😊🌸