Ezgiiiiia Kent21 bu aklımda bulunsun. Benim de batmalarım çok. açılmam mutlaka olmustur. Çarşamba günü kontrolummm var bakalım ne dicek
mercimek1994 Kent21 saat 12 gibi eşime dicektim nstye gidelim diye öyle batma oldu ki yalancı doğum sancisidir diye gitmek istemedim Pazartesi günkü nst de hiç bişey çıkmadı Ama.gitsem çıkar herhalde o iğne batması hisseni yaşıyorum oğlum oynuyor sanki rahimde resmen
Kent21 mercimek1994 yaa bende yanmada çoktu. Öle gittim. Ayy alttan muaneden nefret ediyorum. Çok pis yaniyo. Baktim ki 1 cm açılma var. 3 hafta olucak daha 1 cm 🙄🙄🙄
Ezgiiiiia mercimek1994 aynen öyle canım. Doğru söylüyorsun gelsinler artık. Uykusuzluga razıyım. Çok heyecanlıyım. Benim alttan muayene Çarşamba günü yapılacak bakalım ne dicek
gksuaks Ezgiiiiia Biz de 29+6 olduk bende de 30 olma heyecanı var😀 30 olunca hani gerisi daha kolay daha çabuk gelcekmiş gibi geliyor sanırım :) sizce nasıldı 30 dan sonra hızlı mı geçiyor geçmek mi bilmiyor☺️ Sağlıkla hayırlısıyla gelsinler inş🙏🏻
mercimek1994 gksuaks yokkk yokkk 32 35 bile geçti de şu 36 nın sonlarından beridir günler geçmiyor 😂 eşim bile dedi o kdr hızlı geçti su 20 gün geçmek bilmiyor diye 😂
mercimek1994 gksuaks yokkk yokkk 32 35 bile geçti de şu 36 nın sonlarından beridir günler geçmiyor 😂 eşim bile dedi o kdr hızlı geçti su 20 gün geçmek bilmiyor diye 😂
Ezgiiiiia gksuaks canım 30 dan sonrası 35e kadar hızlı geçti valla 🤣 bir de bende tehlike varken. 35ten 38e gelene kadar zaman durdu sanki çok sabırsızdım. Doğuma ne kadar yaklaşırsan o kadar sabırsızlanıyor hersey ☺️
Sunayaz mercimek1994 kasıklarınızda ağrı oluyor mu? Bende yarın 36 olucam ama yürürken sanki alttan birden çıkıcakmış hissi oluyor bende.
gksuaks Ezgiiiiia Bana nasıl gelcek bakalım mrkla bekliyorum :) bazen şu zamana kadar bile çabuk geçmiş gibi geliyor bazen de kendimi yıllardır hamile gibi hissediyorum😀 ama doğru son haftalar artık heyecan ve mrktan geçmiyor gibi gelebilir.
mercimek1994 Kent21 yaaa ben duramıyorum belki 4 litreden fazla iciyorumdur gece gunduz suya yanıyorum Tabi ateş basması terleme çabası evdekiler üşüyor ben cam açma derdindeyim 😶 Bu arada buse Varol doğurdu , Eylül doğurdu hadiii bizde sıra diyoruz 😂
mercimek1994 gksuaks benim hamilelikte anladığım hiç bir dönem olmadı sen yaşarsın ins ya 😍 İlk 3 ay düşük tehlikesi hastanede geçti ayrıntılı ve ikili testten sonra zaman nasıl geçti hiç anlamadım zaten 😂😂 şimdi de geçmiyor oda sıkıntı stresden her gece rüyamda doğum yapmaktan yoruldum 😂