Nealakayahu Kızlar 19 haftalık olduk mide yanmalarım başladı maalesef kullandığınız ilaç bar mı işe yarayan veya ne yiyorsunuz nelere dikkat ediyor yemiyorsunuz
Mucizem2131 Nealakayahu mide yanmasından çok şikayet fuydum nasıl bişey bilmiyorum yarın 16 haftalık olacam insaAllah genel olarak 19. haftalarda felan mi başlıyor
sevvalnurb Nealakayahu benim şuan 18.+2 ama daha önceden başladı miğde yanmalarim gaviscon şurup çok iyi geliyor bana bazen çok şiddetli yanıyor gün içerisinde 2 veya 3 defa içtiğim oluyor ama günde bir tane bile fayda ediyor
Nealakayahu ikiprensannesii_ evet ya napıcaz böyle şurup da sevmiyorum hap falan yok mu domates zeytin meyve yemeye korkuyorum
Senaenes Ben rennie tablet kullandım hiç fayda etmedi gaviscon şurup kullanıyorum bana çok iyi geliyor onun dışında ayran içmek salatalık yemek bide tahin rahatlatıyordu az da olsa
Senaenes Nealakayahu kahveden ve asitli içeceklerden uzak durdum yağlı salçalı şeyler yemedim aslında deneyerek buldum neyin iyi gelip gelmediğini genel olarak hafif şeylerle beslendim midemi yormadım
Nealakayahu Mucizem2131 evet benim ilk gebeliğimde de bu haftalarda başlamıştı herkes böyle mi bilmiyorum
S-nur1 İlk zamanlar süt salatalık çok iyi geliyordu bana şimdi 27. Haftamdayım maalesef pek kesmiyor günde 3 defa gaviskon ile beraberiz o olmazsa birşey yiyemiyorum 🥴