Zeyelif Merhaba. wifisiz çalışan modelleri dışarıdayken izleyemiyoruz değil mi? Büyük kızımı okula götürürken bebeğimi evde bırakmayı düşünüyordum okul hemen dibimizde
annila Medicago bende weewell aldım, fiyat/performans ürünü olduğu ve çevremde kullanıp memnun kalanlar olduğu için bunu aldım.
Nazlicgo Asena6532 aynısını mı almışız diye tekrar tekrar modeli kontrol ettim ama çok şaşırdım bende c400 kullanıyorum ve söylediğiniz özelliklerin hepsinide kullanıyorum eşim hatta kayınvalidem bile izleyebiliyor kendi telefonundan ben uzaktada olsam elektrik geldiğinde kamera direk bağlanıyor kameraya güç geldiği anda ben uygulamadan görebiliyorum görümcem bebevo aldı çocuk düşürdü yere hemen bozuldu evde köpeğimde var benim biraz da onu düşünerek wifi li almak istedim yani söylediğiniz özelliklerin olmayışına çok şaşırdım birde çok araştırarak aldım ben kötü yorum görmedim hiç
Asena6532 Nazlicgo Xiaomi müşteri hizmetlerini bile aradık onlar bile çok şaşırdı bir türlü eşimi bağlamadı.
donmez685 gamzetahsin görüntü kalitesi nasıl acaba trendyoldan baktım şimdi uygunmuş bir de karşılıklı konuşma var mı 😊
Oz_bebek9396 Medicago xiaomi smart 360 derece dönebilen gece görüşlü kamera aldım WiFi ile çalışıyor sinek geçse bile algılayıp bildirim geliyor. gece görüşü harika gündüz de öyle baya kaliteli eşimde uygulamayı telefonun aindirdi Çalışırken bizi izleyebiliyor veya oldupubyerden kameradan benimle sesli iletişim kurabiliyor. Hassasiyeti sesli konuşulması yani karşılıklı uzaktan izlenmesiydi önemli olan bir de tabi ki görüşü hem gece hem gündüz baya kaliteli araştırmanızı öneririm kişi ve hareket algılama da hemen bildirim geliyor. Odaya biri girince veya hareket edince kendini çeviriyor izliyor
gamzetahsin donmez685 o ozellıgıne hıc bakmadım ama görüntü kalıtesı gayet ıyı cok memnunum gıttıgım her yere goturebılıyorum☺️
curlyanne Medicago motorola aldık ama daha kullanmadık [Motorola LUX64 FHD Wifi Connect 4.3 İnç Lcd Bebek Kamerası https://app.hb.biz/uLPemnIwvAB0]
minigimleseruven Medicago biz TAPO marka aldık , wifi olmadan da izleyebiliyoruz , kendi uygulaması var telefondan takip ediyoruz ,bebek ağladığında bildirim geliyor , gece görüşü var vs baya memnunuz
tugces87 minigimleseruven WiFi olmadan nasıl izleyebiliyorsunuz bizde de repo var ama wifi gidince olmuyor ayarı varsa ben de wifi kapatmak isterim
Gulcingul Tp-Link Tapo Yapay Zeka Destekli modeli aldık. Kızımız doğana kadar kedimiz ile kullaniyoruz evden çıktığımızda izlemek için. Evcil hayvan ve insan ayrımı yapıyor. Telefonundan kaydı izleyip canlı sesi iletişimi de kurabiliyorsun. Anlık takip ve geriye dönük inceleme yapıyorsun. Fiyatı uygun 1500-1600 bandında.
donmez685 gamzetahsin evin en uzak köşesinde de çeker mi acaba evimiz iki katlı sırf o yüzden kamera almak istiyorum aslında
ErsBegAs Medicago creo aldık biz media marktın kendi kamerasıymış.. Birden fazla kişi telefon üzerinden izleyebiliyor, hareket takibi, sd karta kayıt, telsiz özelliği var 🥹🥰 memnunuz
biranne_birbebek donmez685 bizim evimiz de iki katlı bebevo kullanıyoruz wifisiz şu anlık evin her yerinde çekiyor. Basıp konuşabiliyorsunuz, müzik falan da açabiliyorsunuz bebeğe. Biz memnunuz, sadece monitörü daha büyük olsa daha iyi olurdu.
tonymontana Medicago almadim kullanmiyorum ama suan cok yaygin olan bisey duydum bebek kameralari hackleniyor ve millet sizin evinizi izleyebiliyor dikkat edin alirken
Medicago tonymontana evet bunu ben de çok uydum ve arkadaşımın başına geldi. Ond xiaomi vardı değiştirdi şimdi ama olan oldu tabi. WiFi özelliği olsun ama bağlanmayan bir özellik arıyorum. İleride de evde olmadığımız zaman aynı anda eşimle birlikte izleyebilelim diyorum.