Gizemmciik Kızlar merhaba 😊 bebeğime oda yapmayı dusunuyorum aldgını oda markaları ve fiyatlarla alakalı bilgi alısverısı yaparsak cok sevınırım 😘🙏🏻
Annebsr Gizemmciik ben pierre cardin aldım beşik ve 3 kapaklı dolap 4500 lira canım. Çok güzel çok kullanışlı 😍
Busemm Gizemmciik canım minicity den belis markalı Akadia bebek odası takımını aldım ve bugün sorunsuz teslim kuruldu tavsiye ederim fiyatı takım 3.000 şuan indirimde normal fiyatıda 4.200🥰
Sinem11 Gizemmciik instagramdan kanz kartal sayfasindan büyüyen besik 4 kapili dolap sifonyer sepet besik uyku seti aldik nakliye kurulum hepsi dahil 5 bin lira biz cok begendik😊
Scarlett Ben bu takımı aldım oyuncak dolabı hariç 4020 tl mi öyle bişeye. Yılbaşından önce almıştım. Pierre cardin parnella https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRo7sI9v6NbQOv7gk_joleFllmDXnviAz1bHCWUHsMiVmS0x2_N
Gizemmciik gizemdalo yeni 2019 modeli var sıfonyer dolap ve besık canım omu. Icınde ayrıca yatagıda varmı besıgının
Hmyr_ygt gizemdalo canım çok iyi almışsın ben de almila dan aldım spotyy takımı 7.000 tl ye çıktı herşeyi var sepet beşik uzayan karyola şifonyer dolap abajuru lambası
Hmyr_ygt gizemdalo canım çok iyi almışsın ben de almila dan aldım spotyy takımı 7.000 tl ye çıktı herşeyi var sepet beşik uzayan karyola şifonyer dolap abajuru lambası
gizemdalo Gizemmciik swetty kız modeli benimki büyüyen beşik 3 kapılı dolap yatak ve uyku seti 3600 indirimliydi canım
Hmyr_ygt Busemm çok güzelmiş güle güle kullanın :) benimkinin biraz daha sadesi bende hep böyle sade düşünmüştüm
Mlkkyblt Bende Çilekten aldım büyüyen karyola, 3 kapılı dolap, cibinlik ve ortopedik yatağı dahil 4500 tl 😊
Gizemmciik Saratln şifonyerini çok beğeniyorum bende canım çok güzel cidden 😊 ikeaya gidip bakmak lazım herşeye
Gizemmciik Saratln eveet ikeaları çok uzaklara yapıyorlar kuzum . Bizim beyleri kandırıp yakın zamanda ikeayı talan etmemiz lazım 😀😀