Mzginsezn minikmucizemm__ aslında çok var ama çok yaygın hepsi biraz az kullanılan istiyorum yoksa klasik iaiölerde çok güzel Berfin rojda Hîvda gibi …
minikmucizemm__ Mzginsezn amcamın kızının ismi var reyhan bir ot ismiydi galiba kokulu bir ot o geldi aklıma
minikmucizemm__ minikmucizemm__ Mzginsezn arjin yaşam hayat Dilan Neşe şenlik diljin kalp ruh evin aşk faraşin parlak güzel Helin yuva Havin yaz mevisimi Viyan yemin söz AVZEM zemzem suyu Besna kâfî değil, devam daha da yazarım da yoruldum 🤣
Parinas Mzginsezn Sidem çok güzelmiş. Nupeli bilemedim yaa yabancı isim gibi. Saryayı hiç sevemedim. Salya gibi geliyor kulağa 🙈bu arada Kürt değilim aşina değilim isimlere belki ondan tuhaf gelmiştir. Çevrenizde kullanılan isimlerse sorun olmaz sanırım ☺️
cilvelilahmacun Mzginsezn Tabiki bu sizin bileceginiz iş. Bende farklı sayılmam kökenimiz zaza. Sizi eleştirmek Veya üzmek için artniyetle yazmadım. Saglikla gelsin🌸
cilvelilahmacun Alparslaninanneesii Evet benimde kürt arkadaşlarım var onlarda anlatıyor sürekli zorbalanmislar. Allah akıl fikir versin ne diyelim sorsan hepsi cahil insanlar mesele Türk Kürt meselesi değil bir türlü anlamıyorlar maalesef
Alparslaninanneesii cilvelilahmacun türk Kürt ayrıştırmak çok saçmalık ötesi zaten Diyarbakır’da yaşadım doğdum büyüdüm yedi ceddim Kürt. 7 ceddi Türk olan bir insanla evlendim, asla bir problem yaşamadık mesele insan olmak ırk din dil farklılığı hepsi saçmalık
Piraye2025 Mzginsezn bir öğrencimin adı Mizgin di söylerken çok hoşuma giderdi. Sarya da kulağa hoş geliyor 👍🏻