Mzginsezn cilvelilahmacun zorbalık yaşayacağız diye dilimizi adımızı değiştiremeyiz ancak çocuklarımıza zorbalık ile nasıl başedeceğini Öğretebiliriz . Kızımın adını Kürtçe koyacağım ilk konuşacağı dilde Kürtçe olacak☺️
cilvelilahmacun Mzginsezn Tabiki bu sizin bileceginiz iş. Bende farklı sayılmam kökenimiz zaza. Sizi eleştirmek Veya üzmek için artniyetle yazmadım. Saglikla gelsin🌸
Mzginsezn minikmucizemm__ delal de yiğenimin ismi ailede her isimden var maşallah o yüzden seçmek daha da zor
Laviniyy Bende Kürtçe isim arıyordum bi süredir ama galiba Rojarya isminde karar verdim sarya yı çok beğeniyorum ama üvey kaynanamın ismi diye koyamıyorum yoksa düşünmeden sarya koyardım 😔
Catperson Mzginsezn Muş’ta görev yaparken “Elihan” isimli bir kız öğrencim vardı, isminin anlamının “ev huzuru” olduğunu söylemişti. Çok naif zarif bir çocuktu.
Mzginsezn Seymatrkay burada önerilerden en son beğendiklerimden tekrar anket açacağım ordan da oylarsanız çok güzel olur🙏😍
Catperson Mzginsezn ben de beş yılda başka bir örneğine rastlamadım ama ismi düşününce gözümün önüne o kız geliyor içim ısınıyor hala 🥰
Denizj Seymatrkay bende çok beğenmiştim de eşim istemedi diye değiştirdim iki anlamı var “ruhum” ve “parlak ışık” demek