Miraw Seelinimo bende bugün başlıyorum hurmaya yürüyüşe korunmasız ilişkiyide öneriyorlar bakalım ilk gebeligimde hepsini yaptım artık hurma yemekten tiksinme gelmişti ama 40. Hafatada suni ile doğum yaptım bakalım bu daha çabuk olur diyorlar hayırlısı
Adsiz1998 Seelinimo yapmadığım hareket kalmadı nasip iyice yerleşmiş artık hala da devam ediyorum hareketlere bakalım zor artık ama yine de deniyorum
Sehnurbasaran Seelinimo ben de 36+3’üm sizinle aynıyız :) şuan gittiğinizde doktor hala rahim ağzına bakıyor mu?
Seelinimo Sehnurbasaran evet çünkü kısalığım mevcut. Gerçi artık bakmaz çatı muayenesine gideceğim çünkü. Orda hatta doğumu başlatması için uyarı verir misiniz diye söyleyeceğim. 35ten sonra sonra rahatladı o yüzden bakmıyor rahim ağzı uzunluğuna
Sehnurbasaran Seelinimo benim de en son 35’te bakmıştı. Cuma günü tekrar kontrole gideceğim de zaten planlı sezeryan olacağı için vajinal muayene olmak istemiyorum artık. Gelişim açısından 2 hafta daha durmasını istiyorum da o yüzden biraz endişeliyim