Eymen68_ Busra1904 odada kan damar yolu işletimleri yapılıyor sonda takılıyor ameliyathaneye indik doktorum geldi sohbet ettik sonra narkozu verdiler mis gibi uyudum 😀 sonra işlem bitince ameliyathanede yukarı çıkarken uyandırdılar beni ama kesi acısıyla uyandım inledşm resmen çok korkunctı o kısım hemen iğne yaptılar kendime geldim sonra karnıma bastırdılar orası da çok kötüydü hemen ayaklandım ama bol bol yürüdüm
Busra1904 GizemHamza34 çok ağrılı mi uyandınız genel anestezi nasıldı sonda ne zaman takıldı biraz anlatır misinzi
GizemHamza34 Busra1904 ben çok şükür ne ağrı ne acı hissetmedim uyandıktan sonra da ağrım olmadan bile ağrı kesici takmışlardı zaten sondayı da ameliyata girmeden taktılar hiç bişey hissetmedim acı eşiğim yüksek biraz ama inanın her doğum farklı oluyor şimdi ikinciyi yapıcam dua edip duruyorum inşallah ilki gibi kolay geçer diye sadece bir ara öksürük tutmuştu o zaman dikişlerim çok ağrımıştı o da geçti hemen inşallah sizde ağrısız acısız rahat bir doğum yaparsınız 🤲🏻🌸
Busra1904 DogaLina_ genel anestezi ağrılı mi uyandınız biraz süreci anlatır misiniz sonra hep ağrı çektiniz mi hastanede
DogaLina_ Busra1904 agriyla degil usuyerek uyandin 🤣 cok usuyorum cok usuyorum diyerek. Ustume elektrikli battaniye orttuler uyanma odasinda bi sure sonra isindim. Odaya ciktigimda falan agri falan hissetmiyodum. Sonra hemsirelerin muayenesinde canim acidi cunku dikis yerlerine basarak kontrol ettiler o biraz agei ve aci yapti. Sonra kizim geldi agri namina hic bisey hatirlamiyorum. Yururken dikilemedim otururken rahat edemedim ama oyle agridan kivranma hareket edememe vs hic bisey yasamadjm.
hiranurtas Busra1904 hayır daha yapmadım canım 32 haftalık oldu 5 yıl önce spinal Le yapmıştım bunu da genel anestezi istedim
Busra1904 GizemHamza34 amin inşallah çok teşekkür ederim . Peki 2 gün kaldığınız süre içerisinde hastanede ağrı çektiniz mi hemen ağrı kesici yapıyorlar miydi
atesismom kızlar ben 2 kere burun ameliyatı oldum genel anestezi yaklaşık 5 saat kadar uyudum yani, uyanınca hiç birşey yoktu çok kısa sürdü gibiydi😂 ama şuan da 27 haftalıkta hamileyim genel düşünüyorum
Busra1904 Eymen68_ peki hastanede kaldığınız süre boyunca kaç kere karına bastırdılar . Bir de hastanede kaldığınız süre boyunca ağrınız oldu mu sürekli ağrı kesici vererek kestiler mi ağrıyı acaba
Eymen68_ Busra1904 3 4 kere bastılar tabi ki verdiler sürekli geldiler özelde ilgileniyorlar gerçekten
Busra1904 Eymen68_ onlar serum verirken hiç ağrınız oldu mu peki genel anestezi sürecinde hastanedeyken. Yoksa sadece uyanınca mi ağırdı
GizemHamza34 Busra1904 özel hastanede olmuştum evet hemen ağrı kesici yapıyorlardı hatta 2 saatte bir hemşire gelip ağrınız var mı diye sormuştu da o yüzden hiç ağrı yaşamadım şimdi başka bir hastane de olucam o da özel ama inşallah o hastane gibidir ama özellerde pek sıkıntı yaşanmıyor ağrı kesici konusunda ilgilenip yapıyorlar
Visneliturtam2 Busra6694 bende genel anestezi aldım ameliyathaneye gitmemle uyanmam 1.5 saat sürdü. Uyandığımda koridorda odaya götürüyorlardı . Değil ağrı kollarımı bile hissetmiyordum. Bi yönden iyi oldu . Ve doğum öncesi doktorum dahil herkes spinal anestezi önerdi bebeğini görmek istemezmisin dediler hep ama ben saatler süren sancılardan sonra ameliyata alınınca artık hem bedenen hemde duygusal olarak bitmiştim . Genel istedim . Çok da memnun kaldım akşam 5 te ameliyata girmiştim gece 12 de kalkıp yürüdüm gayet iyiydim . Sonrasında sağlıkçı olarak kimle konuştuysam çocuk doktorum bile genel anestezi daha iyi zaten dedi . Bi bildikleri vardır muhakkak 😊
Busra1904 Visneliturtam2 neden genel daha iyi dediler . Bir de nasıl hastanede ağrınız hiç oldu mu eve gelince filan
Busra1904 Visneliturtam2 bebeğin nasıl doğdu solunum anlamında filan sorun yok sanırım. Bir de sonda bayıltınca mi taktılar
Visneliturtam2 Busra1904 Busra1904 anneye hasarı daha az oluyor bence ve psikolojik olarak da daha iyi doktora nedenini sormadım zaten ama o bebeğimi muayene edince istemsizce sormuştu sezeryan değilmiydi diye bebeğimin kaslarının çok iyi olduğunu büyüyünce spora yönlendirin kesin falan demişti 😂bende şaşırmıştım
Visneliturtam2 Busra1904 hastanede ilk gün zaten serumla ağrı kesici verdiler ağrı hissediyormusun diye soruyorlar ona göre veriyolar . İki gün kaldım zaten ameliyatım akşama doğru olduğu için . Eve gelincede ameliyatlıyım sonuçta biraz ağrı oldu ama haplar yeterliydi üçüncü gün ağrı kesiciye gerek bile kalmadı
Eymen68_ Busra1904 bu kadar detaylı sormanızı anlıyorum ama strese şimdiden sokmayın kendinizi sonunu düşünün sadece bebeğinizi hayal edin inanın hepsi anlık bi ağrı gelip geçici 1 haftaya kadar da eski hayatınıza dönüyorsunuz zaten