ardenmom merhaba benim ablam da 2 sene önce Erciyes hastanesinde doğum yaptı ve biz çok memnun kaldık. Ablamınki vip odaydı onun doğum yaptığı zaman normal oda ile arasında çok az fark olduğu için onu tercih etmiştik ve odası kocamandı. İki girişi vardı ablamın yattığı taraftaki kapıdan sadece hemşireler giriyordu misafirler diğer kapıdan giriyordu arada yarıya kadar duvar olduğu için ablamı görmüyorlardı bu yüzden mesela erkekler girse bile çok rahat etmiştik. Doğum katındaki hemşirelerin hepsi çok çok ilgiliydi hatta ablamın doğum yaptığı gece nöbetçi olan hemşire sağolsun hep bizim odadaydı yeğenim çok ağlıyordu gazını bir türlü çıkaramamıştık hep yardım etti, ilk etapta sütü çok az geliyordu ve yetmiyordu biz de açıkcası tecrübesiz olduğumuz için gece gelip şırınga ve kaşık biberon ile yardımcı olmuştu bize. Yemekler çok lezzetliydi refakatçi olarak iki kişi kaldık ve fazla fazla yemek getiriyorlardı. Mayıs ayında da bir arkadaşım doğum yaptı yine aynı hastanede onunki de normal odaydı ben gidemedim ama başka bir arkadaşım o odanın biraz küçük olduğunu söyledi ama yine ilgi ve alakadan çok memnun kalmışlar ☺️