Lovebaby27 Yelizumay awoxun yanıldığını görmedim canım bence hamilesin 🥰 2.3 gün daha yap koyulaşmayı takip et koyulaşma olursa hemen kan ver 😍😍
Yelizumay Lovebaby27 inşallah kuzum Amin 🙏 inşallah varsa sağlıklıdır bişe sorcam yarın bat daha koyu olması gerekmez miydi
Lovebaby27 Yelizumay bazıları hiç belirti olmuyor bazılarında oluyor sen içini ferah tut bekle bi kaç gün daha
Yelizumay Lovebaby27 Sağol canım çok teşekkür ediyorum yarın sabah ilk idrar ile de yapacağım inşallah daha koyu çıkar🙏
Yelizumay Lovebaby27 Tamam canım ama tuhaf bile oldu o çizgi kayboldu resmen ya çok çok ince çizgi kaldı🤷♀️
Yelizumay busrax_ Lovebaby27 Kızlar bu sabah yine awox yaptım silik çizgi çıkıyor belli bi süre geçti çizgi yine kayboldu hamile olduğumu düşünmüyorum artık vazgeçtim yapmaktan ya bat günü bugün olsa kalıcı olurdu😔
Lovebaby27 Yelizumay koyuluk var gibi duruyor canım Regl olana kadar şansımız var yarın tekrarlar mısın canım kötü düşünme ☺️
Yelizumay busrax_ yok canım bekledikten sonra çizgi kayboldu resmen son bir awox test var ama ne değişecek ki bilmiyorum ya hamile olduğumu düşünmüyorum milletin adet öncesi bile belirgin çıkıyor