Aslanaslan Ay benim ben 21 benim geceden beri midem bulanıyor karnım ağrıyor erken değil mi mide bulantı belirtisi
busrax_ masal1612 neden zararlıymış ki bence dr istiyorsa çekilin. gebelik şansını arttırdığı söyleniyor
Zarifokur busrax_ bel ağrım vardı yumurtladığım yönde değil öteki tarafta vardı. Belirtim yok ya olmadı mı ya bilemedim
BuketKrnn Kızlar ya ben de bir şey sorucam, bat 20. Bugün sol alt karnımda bi sızlama başladı. Sanki bir yerinizi çarparsınız da çarptığınız yer sızlar ya aynı öyle küçük bi alan sızım sızım sızlıyor ama çarpmadım etmedim. Neden olabilir kafam durdu.
busrax_ Lovebaby27 pembelotus kızlar benim çatlamadan sonra 8. günüm test yaptım yine negatif siz yaptınız mı
Lovebaby27 busrax_ çok erken canım en az 12 günü geçmeli benimkisi daha yeni çatladı ay sonunda belli olur
Yelizumay Lovebaby27 busrax_ pembelotus Kızlar bu sabah gittim farklı bi eczaneye awox buldum eve gelip yaptım az önce ilk 5 6 dk da çok çok silik çıktı ama bat yarın bi atayım sizde bakın bu test nasıl
Lovebaby27 Yelizumay awoxun yanıldığını görmedim canım bence hamilesin 🥰 2.3 gün daha yap koyulaşmayı takip et koyulaşma olursa hemen kan ver 😍😍