Esseraa22 @mrvsrcn yaa bunu bilmiyordum bende yarın 36 oluyorum kontrolüm var ondende gidiyor dua ediyorum kanala yerleşmiştir diye bende tuvalete çok sık cikiyorum kanalla alakası olduğunu bilmiyordum artık sağlıkla doğurmak istiyorum kolay bir sekilde
Tugcender mrvsrcn 32 aylık erkek bebesi ve 34 haftalık bi gebe, evde sürekli bi kaos işemeli kusmalı ayinler bolca çığlık var 😁
mrvsrcn Tugcender bol çığlık bizdede var sonra da oturup vicdan azabı çekip ağlıyorum geceleri ya kızım karnıma çok fazla geliyor farkında vuruyo oturmak istiyor kucak istiyor bende olmaz diyorum bazen ısrar edince kızıyorum sonra vicdan azabı 😬
mrvsrcn Tugcender ben üstüne bir çılgınlık yapıp dün tuvalet eğitimine başladım krizlere giriyorum 😀😀😀
Annekuzusu123 mrvsrcn sanki değil gerçekten geçmiyor 🤷🏻♀️sıcaklar zaten bunaltıyor uykusuzluk mahvediyor benim bebeğim baş aşağı baskıları oluyor bide 32+3 bizim son 6 haftamız sezeryan için Allah izin verirse
mrvsrcn Annekuzusu123 benim şimdilik normal öyle olunca son gün ne zaman onu da bilemiyoruz 😀😀 belki yarın belki yarından da yakın 😀
mrvsrcn Gizem1504 keyfi yerindedir🥰 biraz daraldı yerleri ama 😀 35+1 benimki de erkek cuma günü gitmiştim kontrole bende ☺️