Hbsanneoluyo 32Annee inşlh sağ salim alırız kucağımıza kavuşuruz yavrularımıza benimle aynı haftada olan iki komşumda 38 haftalıkken doğurdu lar milletin bebeği Bi haftalık oldu benimki daha çıkmıyor 😭😅
deryayillmaz Hbsanneoluyo 38+4 şuan benim minnoş da çok hareketli vuruşları da sert oldu artık birde gece ağrım da oluyor yatakta dönmek tam bir işkence 🙄
Hbsanneoluyo 32Annee valla şimdiye kadar günlük Bi saat yürüdüm baktım gelmiyor yürümüyorum artık🤷♀️ Squad hareketleri fln yapıyorum
32Annee Hbsanneoluyo Bende aynı şekilde günlük 1 saat yürüdüm şimdiye kadar son günlerde yürümedim squat hareketi zor geliyo biyerden testek aliyo musunuz siz
Meryem25 32Annee bugun Doktora gittim canim Nisan olabilir de olmayabilir de dedi bir cm lik acilma varmis haftaya saliya kadar bekleyeceğiz gelmezse suni ile dogum yapcm hakkımızda hayırlısı
Memmedova Meryem25 endise yapma canım nişanın gelince hemen doğum baslayada bilir bi kac gun sürede bilir sancini belkeeger .sanci gelmesse önce su gelirse doktora git mutlaka