Hbsanneoluyo Arkadaşlar belki komik olabilir ama39+1olduk hep duyuyorum doğuma yakın hareketleri azalır diye benim de tam tersi gün geçtikçe sanki daha çok hareket ediyo canımı yakıyor benim gibi böyle doğuma kadar bebeği hareketli olan varmı Hiç doğmayacak gibi geliyo artık😭
32Annee Hbsanneoluyo benimde 38zi geçtik aynı şekilde bugün hareketli ve can yakıcı bide ağrı var gibi sanki anlayamadım
Meryem25 Hbsanneoluyo kizlar acil yardım lutfen 38 hafta bes günlüğüm az once ic camasirimda kahverengimsi leke gördüm ne oluyo bu ne yapmaliyim sabahi bekleyeyim mi lütfen yardim edin çok endiseliyim
Hbsanneoluyo 32Annee valla hiç Bi belirti yok sadece daha önceden hiç sancım olmuyordu dün gece 40ları buldu ilk defa ebede haftan göre bu sancı normal dedi pek ciddiye alınacak gibi değilmiş yani
Hbsanneoluyo Aslında bugün alt tarafa vuruyor gibi ara ara vajina bölgem acıyo acaba iniyomu aşağı benim kız🙄
Hbsanneoluyo Meryem25 nişandır cnm o Ağrın sızın çok aşırı kanaman yoksa bide su gelmediyse yarın git
Denizaliela Hbsanneoluyo ayni sekilde ben de 39+1 haftaligim ve iki gundur normalden daha hareketli. Sicriyor tekme atiyor kasiyor geziniyor sanki. Yarin Doktoruma soracagim bakalim. Ama bu aralar sekerli seyler cok yiyorum:( onunda etkisi Olabilir diye dusundum ben.
Hbsanneoluyo Denizaliela yok cnm bende bu aralar bulantı başladığı için bende tam tersi tatlı yemiyorum
Meddythemama Ya bnde 38+6 yım şaşırdım m bugün n nasıl bu kadar hareketli olabilir diye. Heralde 40 ı görücez.
Hbsanneoluyo Meddythemama 39+1hiç sanmazdım bu haftaya kadar geliceğimi çok sabırsız biriyim bide erken doğum riskim vardı hep şimdi 39 u gördükten sonra sinirlerim bozulmaya başladı
Memmedova Meryem25 endise yapma canım nişanın gelince hemen doğum baslayada bilir bi kac gun sürede bilir sancini belkeeger .sanci gelmesse önce su gelirse doktora git mutlaka
Hbsanneoluyo 32Annee inşlh sağ salim alırız kucağımıza kavuşuruz yavrularımıza benimle aynı haftada olan iki komşumda 38 haftalıkken doğurdu lar milletin bebeği Bi haftalık oldu benimki daha çıkmıyor 😭😅
Meryem25 32Annee bugun Doktora gittim canim Nisan olabilir de olmayabilir de dedi bir cm lik acilma varmis haftaya saliya kadar bekleyeceğiz gelmezse suni ile dogum yapcm hakkımızda hayırlısı
Hbsanneoluyo 32Annee valla şimdiye kadar günlük Bi saat yürüdüm baktım gelmiyor yürümüyorum artık🤷♀️ Squad hareketleri fln yapıyorum
TugceArslan Hbsanneoluyo 39 olmamıza az kaldı. Kızım da aynı şekilde daha can acıtıcı. Ama uygulamada zaten büyüdüğü için hareketlereinin de büyüyeceği yazıyor