Eymen0212 Ben elele madre kullanıyorum cnm ilk çocuğumdan sonra ikincisine de nasip oldu sağlam ürün 🌸
ikra17 prensesannesi-01 amin inşallah canım evet araştırdım hofie olana da baktım baby plusa da baktım baby plus anne yanı olmuyordu hofie de görüntüsü hoşuma gitmedi açıkçası elele daha güzel geldi kahverengisini aldık birde kurmalı müzikli dönencesi alt açma matı da var yanında
sevgidolubiranne prensesannesi-01 ben elelenin kendi sayfasından aldım çok memnunum henüz kullanmadım ama gayet kaliteli
prensesannesi-01 papatya055_ Baby plus anne yanı olmuyo ondan vazgececem gibi çünkü anne yanı olsun istiyorum aslında
Merve0660 prensesannesi-01 30 haftalık hamileyim ben bu modeli tercih ettim çok güzel geldi baya ağır
elifnd96 Mavispembis1_ anne yanı olması kolaylık sağlıyormu acaba? Yatakta emzirdikten sonra ayağa kalkmadan yatağa koymak kolaymı
tahamommy prensesannesi-01 ben elele madre aldım, hepsi aynı olmuyor benim aradığım özellikler ondaydı, anne yanına sıfır olması mesela bide sallanıyor ama ilk başta kullanır mıyım öyle bilmiyorum ama kurdum kumaş kalitesi vs gayet güzel
ozlemikka prensesannesi-01 elele madre aldım ben etrafımda alan çok kişi var demekki memnunlar. Ben daha henüz kullanmadım ama kurdum beğendiler