imcakir anneyim9 evet öncesinde bir kaybım oldu 10. Haftada 🥲 bu zamana kadar sanki hep içimde kalacak gibiydi ya da doğmayacak gibiydi şimdi her an çıkacak gibiler sezeryan olmasına rağmen nasıl çıkacak diye düşünüyorum 😂 bakmayı geçtim bile 🥲🥲🥲
Cans__ 37+4 olduk bugün çift yumurta ikizi🌼 yarın randevumuz var artık dayanacak halim kalmadı o kadar merak ediyorum ya tiplerini ellerini kollarını ısırmak istiyorum 🤓
anneyim9 Cans__ sizi çok iyi anlıyorum ikiz bebek büyütmek o kadar zor ki rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım 🌸 sezeryan mı olacaksınız normal mi
Cans__ anneyim9 sezaryen olmuştum erken doğumla kaybım vardı o yüzden ikizlerde sezaryen olacak allahın izniyle. Var mı sizde ikizler 👯♀️
anneyim9 Cans__ bende şuan ikizlere hamileyim 25 Ağustosta sezeryan olacağım ilk gebeliğimden 5 yaşında oğlum var ☺️ Şimde de iki kızım olacak
Cans__ anneyim9 çok zor deyince bende doğurup büyüttünüz sandım 🫠 şu an 37+4üm daha gün verilmedi bana yarın doktor randevum var artık belirlenir inşallah ne güzel sizin tarihiniz belliymiş
Anonymous1 Haftadayız tekil gebelik ilk gebeliğim de olduğu için sanırım doktor önemli olan şu anda bulunduğumuz dönem diyor doğum tarihi vermiyor