Minikeller38 akdeniiss 32 de konuştuk ben bağlatmak istediğimide söyledim . 38+3 4 gibi alırız dedi bende 22 Eylül olsun dedim 38+3 oluyor . ilk oğlumda sezeryan + kan pırtılaşmam var ve kalp şekli rahim normal yapamıyorum canım .
Mrsz Yesimbb77 bağırsak gelişimi 38 de tamamlanıyor erken olması sıkıntı gaz sancısı uğraştırır bu sefer gece gündüz .Keşke zamanını bekleseydim dersin.Doktorlar da bunu bildiği için 38 i geçtikten sonra gün veriyorlar genelde
Tuunaa İlk kızımda planlıydı 38+5 de aldı Doğumum olucak bundada salı günü 32+2 de alıcak bende 37 olsun istedim ama 38 ve 39 alırım ancak tansiyon , suyu va sorun olmadıkça 37 almıyoruz dedi ☺️
Cans__ Tuunaa bu mesajı okuyunca benim doktorum konuşuyor gibi hissettim bakalım yarın ne diyecekler bana 37+5 oluyorum yarın
Tuunaa Cans__ bi aksilik olmadıkça 37 almıyorlarmış özel olmasına rağmen bizde 38+2 gün aldık sizin içinde hayırlısı neyse o olsun inşallah sağlıkla alalım 🤲🏻
Cans__ Yesimbb77 bende sabırsızım kime benziyor bebişlerim sarışın mı esmer mi birbirlerine benziyorlar mıı vs vs vs 😍 kaç gramlar kaç cm boyları sabırsızım artık
busenaz68 Yesimbb77 Amin inşallah birbirimize bol bol dua edelim tüm hamişlerinn kolay doğumu olsun ❤️
momkrm19 Minikeller38 doktorunuzla tarihi kesinleştirdiniz mi acaba? Benim de 22 Eylül 38+0 oluyor ameliyat gününü henüz belirlemedik de merak ettim 🫠
Minikeller38 momkrm19 evet 38+3 olarak belirledik 22 Eylül e denk geliyor pazartesi günü Allah nasip ederse inşallah 🙏
momkrm19 Lmnakdnc sonraki kontrolünüz ne zaman? Ben nasipse 1 eylülde gideceğim de artık heralde orada tarihi kesinleştiririz diyorum
Lmnakdnc momkrm19 bnm haftaya kontrolüm ama yine tarih konuşmaz diye düşünüyorum 35ten sonra verir heralde
seymanuurr Yesimbb77 ilk gebeliğim de 37+5 te yapmıştı kilo alımı durduğu için 2. Gebeliğim 38+5 te alırız dedi ama ben başka doktorda SSVD yapacağım için bekleyeceğim ne zaman gelmek isterse diye
Celiko Yesimbb77 39 kadar bekletiyorlar canım ilk bebek heyecanıdır tabi ama anne karnında ne kadar durursa okadar kâr ❤️
demirrleydi_ Yesimbb77 acil bir durum yoksa eğer 38-39.haftalarda alınıyor ben ilkinde yüz felci geçirdiğim için 37.haftada alındım ama kızım 9 gün yoğun bakımda kaldı bunda doktorum bir sorun çıkmazsa 39.haftayı bekleyeceğini söyledi
tahamommy Yesimbb77 38. Haftaya kadar tam gelişimini sağlayamayabiliyorlar, bi yerde bağırsaklar 38. Haftaya kadar gelişimini tamamlıyor diye okumuştum, acele etmeyin sağlıkla kavuşmak için dua edin hepimizin isteği bu 🥹