Yesimbb77 Planlı sezaryen doğumda kaç haftalara kadar beklediniz? 37de doğurmak istesem mesela doğurabilir miyim
ESLEM16 Yesimbb77 benimde 2. Sezeryan olucak nasipse doktorum sadece 40 i beklemiyoruz 39 da gun veririm dedi.
biranneadayi1 Yani kabul eden doktor belki olur , ama genelde 38 39 , yani acil bi sebep yoksa. Neden 37 de istiyorsunuz ?
Yesimbb77 biranneadayi1 özellikle 37 olsun gibi bir isteğim yok aslına ama 40 a kadar beklemek istemiyorum ilk çocuğum hemen kavuşmak istiyorum ama henüz doktorumla görüşmedim gelişimi için uygun olan neyse tabii ki önceliğim o olur
ESLEM16 Ne kadar geç doğarsa o kadar toplu bir bebek olur canim bence acele etme. Anne karnında geçirdiği 1 gunu dışarıdaki 1 haftaya eş değer
Mrsz Yesimbb77 bağırsak gelişimi 38 de tamamlanıyor erken olması sıkıntı gaz sancısı uğraştırır bu sefer gece gündüz .Keşke zamanını bekleseydim dersin.Doktorlar da bunu bildiği için 38 i geçtikten sonra gün veriyorlar genelde
akdeniiss Minikeller38 kaçıncı haftanızda gün verdi doktorunuz isteğinizle mi sezeryan yoksa zorunlu mu
momkrm19 Minikeller38 doktorunuzla tarihi kesinleştirdiniz mi acaba? Benim de 22 Eylül 38+0 oluyor ameliyat gününü henüz belirlemedik de merak ettim 🫠
Yesimbb77 Mayisss hayırlısı vardır gelişimi ile alakalı doktorun bir bildiği 🌸Sağlık kolaylıkla alın kucağınıza inşallah 🫶🏻🙏🏻🌸
Minikeller38 akdeniiss 32 de konuştuk ben bağlatmak istediğimide söyledim . 38+3 4 gibi alırız dedi bende 22 Eylül olsun dedim 38+3 oluyor . ilk oğlumda sezeryan + kan pırtılaşmam var ve kalp şekli rahim normal yapamıyorum canım .
avucundaopucuk 32 haftalıkken gün verdi 39 hafta olunca alırım diye şu an baş aşağı duruyor kendi gelmeye kalkmaz ise 25 ağustosta doğumum olucak 😅
Yesimbb77 avucundaopucuk ay pek bi şey kalmamış 💗 son haftalarda zaman geçmek bilmiyor diyorlar genelde 😄 Allah sabır versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🧿🙏🏻💗
Yesimbb77 Cans__ ayy hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebiş😍🌸 nasıl geçiyor vaktiniz ben şimdiden çoook sabırsızım 😂
Yesimbb77 busenaz68 su gibi geçsin zaman sağlıkla en güzel şekilde alın bebeğinizi kucağınıza inşallah 🧿🌸💗🫶🏻
Cans__ Yesimbb77 bende sabırsızım kime benziyor bebişlerim sarışın mı esmer mi birbirlerine benziyorlar mıı vs vs vs 😍 kaç gramlar kaç cm boyları sabırsızım artık
busenaz68 Yesimbb77 Amin inşallah birbirimize bol bol dua edelim tüm hamişlerinn kolay doğumu olsun ❤️