1993kubra besimemomm hiç korkma canım bende bebek gelişmedi 6.haftada kaldı kürtaj olmadım ilaçla düşük yaptırdılar bana ama arkasından 2 ay sonra hamile kaldım şimdi gün sayıyorum doğurmak için güzel düşün güzel olsun herşey rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde ilerlemeyi nasip etsin
Parinas besimemomm bende kalp durması sonucu 10+5 de kürtaj oldum. Adet görmeden tekrar hamile kaldım doğurdum 4 yaşında şimdi
vanilya_kokusu besimemomm görümcem de kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldı şimdi bebeği 1 yaşına girecek 3 ay sonra
Parinas meryys hayır kullanmadım. Doktorum da hiç bahsetmedi açıkçası. Ama benim kanım normalde de suludur geç pıhtılaşır. Ondan dolayı da olabilir
meryys Parinas Anladım çok teşekkür ederim bende kürtaj oldum haziranda kalbi durdu da pıhtılaşma testi verdim 2 gen heterozigot çıktı doktor gerek yok diyor korkuyorum bende bidaha aynı olursa diye
eses26_ meryys bende boş gebelik geçirdim çok korkuyordum doktorum hiç birseye gerek yok dedi testleri yaptırıyım dedim pıhtılaşma çok etkilemiyormuş şuan 15 haftalık olduk ablamın ilk bebeğinin kalbi durdu hiç birsey kullanmadan 2 saglıklı evladı oldu
meryys Parinas Aminn 🥹 doktor gerek yok diyor da bakalım şimdi 2 adetimi oldum denemeye devam diğer gebeligim 8 ayda olmuştu bakalım şimdi Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin