besimemomm Kızlar 10 mayıs’ta kürtaj oldum bebek gelişmediği için kalp atışı yoktu 6 haftalık da kalmıştı, neyse üstünden tam 3 ay geçti iki kez de düzenli olmadan adet gördüm ve 9 gün geçince bugün test yaptım ve ikinci çizgi direk çıktı yarın gidip kan vericem ama çok endişeliyim ya gene aynı şeyi yaşarsam diye benim gibi olan varmı kürtajın üstüne hemen hamile kalan bu arada prezervatif ile korunurken hamile kaldım yarın test vericem belkide kimyasal gebelik tır
besimemomm eses26_ bnde daha kesinlikle düşünmüyordum hatta çocuk meselesini tamamen kapatmıştım ama nasıl oldu anlamadım
besimemomm eses26_ bnde daha kesinlikle düşünmüyordum hatta çocuk meselesini tamamen kapatmıştım ama nasıl oldu anlamadım
Tysem29 Ben 4. Ayda kaldım canım o da dış gebelik oldu malesef. İnsallah senin ki sağlıkla ilerler 🤲🏻
Elailelale besimemomm Kafanızdan attığınız için rahatlıkla gebe kalmışsınız şükredin bence. Rabbim sağlık versin bir çok kişiye duydum kürtajdan sonraki gebelikleri sağlıklı ilerlemiş. Bende nisanda kürtaj oldum kesesi büyümedi bebeğin. Size tavsiyem keseyi gördükten sonra birde perinatologa görünün.
besimemomm Elailelale çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için kan tahlili verdim belli olsun hemen gidicem
Fatmanurr94 Bende kimyasal gebelik gecirdim, evde normal adet kanamasi gibi gitti, bir daha ader olmayi bekliyordum ki hamile kalmisim. Yani o kimyasal gebeligin kanamasinin üstüne hic adet olmadim. Elhamdullillah 23 haftalık olduk ve hersey yolunda❤️
Tazeannecik01 besimemomm bende ilk gebelikte aynı sizin yaşadığınız şeyler gibi yaşadım sonra 2 aylık korunma süreci vardı ondan sonraki ay hemen hamile kaldım elhamdülillah suan 28+1e girdik şükür
[silindi] Kürtajdan 3 ay sonra gebe kaldım ben de şuan 33+4 haftalık oldu şükür sağlıklı ilerliyor bu sefer inşallah sizinkide gerçekten pozitiftir ve sağlıklı ilerler kucağınıza alırsınız 🙏🏻
Bsrap İlk gebeligim dediginiz gibi sagliksizdi gelismiyodu kurtaj oldum pesinden 1 ay sonra ogluma hamile kaldim suan 4 yasinda cok sukur😍