Baklavaseverim kimchikimdi ayy çok teşekkür ederim vallahi direnç bandım vardı zaten kullanmak nasip olmadı evlendikten sonra hadi bakalım zayıflamaya devam edersem kolları eritirsem buraya yazarım 🤣🤣
Baklavaseverim Burnosunn_annesi haftaya burada bari kilo güncelliyim belki gaza gelirim dikkat ederim 🤣
sekerleme iki ay oldum asla kilo veremiyorum bide veremediğim gibi bi kaç kilo aldım🙄 nasıl olacak hiç bilmiyorum sezaryen sonrası hemen sporda yasak ki bebekle spor nasıl yapılır bilmiyorum da🤷🏼♀️ göbeğimi gördükçe ağlamam geliyo poğaça hamuru gibi🥲
Burnosunn_annesi sekerleme beni anlattın bende verememiş gibi aldım 🙈metobalizma etkili oluyor ya kabızlık falan ama geçecek elbet 🥲
Burnosunn_annesi Balbebek012 öyle ya Allah razı olsun çiçeğim🥰 zamanla inşallah ikinci gebelik olukca malum daha fazla etkileniyor insan🥲🥲
Burnosunn_annesi sekerleme yok yok hiç öyle düşünme ben öyle düşünmek istemiyorum düşünmüyorum da ama ağırlık gibi şiş gibi 🤧sende kafana takma vericez
Baklavaseverim Burnosunn_annesi siz diyet yapmayın da geç saatte yemeyin sadece 8 den sonra sadece salatalık yiyin benim bebeğim anne sütü almıyor mama ile besleniyor o yüzden kalori açığı vs problem olmuyor aman diyim