Nursen0121 Arkadaşlar lütfen yardım edin 8+4 günlük hamileyim çok şiddetli kabızlığım var bende öyle bir göbek oldu ki gören 6 aylık hamile sanıyor
Yenianne92 Nursen0121 ac karnina bir yk kasigi zeytin yagi icmeyi deneyin ustune kuru kayisi yiyin mutlaka iyi gelecektir
Hulyalp Nursen0121 canim basit bir kac sey var. Kuru kayisi ve ilik su sabahlari ac karnina. Veya doktorun dupalac gibi bi ismi vardi ilac onu verebilir. en son caren burda okumustum siringa yardimiyla makattan zeytin yagi skip bekleyebilirsin.
MelekAnnesi52 Nursen0121 Allah yardımcin olsun bende çok kötü yaşamıştım 🙁 10-15 kayısı bana fayda etmişti ☺️
Asyayanc_18 Nursen0121 kayısı hoşafı yap kendine onun faydası oluyor canım bende de var birde çatlağım var benim daha acılı sancılı geçiyor doktora gidicem yarın sende kesin git ihmal etme
Nursen0121 Asyayanc_18 hoşafı denemedim sabah ilk işim doktora gitmek olacak umarım işe yarar ilaç yada tavsiye verir 🙏🏻
Nagihanbayrktr Nursen0121 yaa bende 10 haftalığım hala devaö ediyor benide gören 4 5 aylık hamile sanıyor 🤷♀️🤦♀️
Nursen0121 Nagihanbayrktr ya inanırmısınız 7 aylık hamile arkadaşım var benim kadar karnı yok o kadar feci durumdayım ilk hamileliğim de düşük olduğu için baya endişeleniyorum
Ytugcek Tatligebe ben ishal olduğumda doktorumuzu aramıştım, acile gidip serum almamı söylemişti doktorum, acildeki doktora kendi kendine geçmezmiydi dediğimde ishal ve uzun suren kabızlık erken doğumu tetikleyebiliyor demişti
aytenaslaan canım bende oldum ama normal süt mısırlar var ya onlardan al konserve falan farketmez üstünw ılık su iç hemen bir saate çıkarsın çok faydalı oldu gerçekten kayısı falan yiyodum bana hiç etki etmiyodu gerçekten çok zor oluyor
enfla Nursen0121 senin haftanda aynısı olmustu duphalac surup ıcebılırsın hamılelıkte hıc bıs sakıncası yok. işe yaramazsa bı kerede ben bekunis die bı hap ıctm doktor verdı bır kere o daha guzel. öncelıgn surup olsun
Mervecikk Nursen0121 ben kullandım hatta faydali bir şey ne zararı olabilir ki kabızlıga bire bir çözüm bence