SalihaHakanetin +10 cumartesi doğumum nasipse kızlar dua eder dua beklerim 2. Doğumum bu arada kızım olacak 😍🧿
Dmlirmak prenses99 kaşar peyniri, yumurta,sade soda, muz, ceviz, fındık, badem, avokado şimdilik aklıma gelenler bunlar bende yedim bebeğimin kilosu haftasıyla uyumlu şekilde ilerliyor çok şükür.
Hilalsntrk Ben 37+3ün kızım şuan 3317 gram 33-34 haftama kadar herşeye dikkat ederek tükettim ama bebeğimin kordonunda damar eksikliği olduğu için korktuğumdan dolayı son zamanlarda farklı şeyler denedim çok şükür kızımda gayet iyi şuanda bunlar bal tereyağı süt cicibebe kefir yoğurt muz kuru fasülye kısacası aslında eskilerimizin önerdiği şeylere döndüm şuanda çok iyiyiz elhamdülillah tavsiye ederim ama doktorunuz bunlara ne der bilemem tabiki 😚
Eyllullu Sayoss sağol bacımm ama senin de iyi, bir de ben ödem toplamamak için uğraşıyorum ama biraz da yapısal olarak yatkinligim yoktu ödeme, senin varsa 3-5 fazla olması normal yani. 25-30 duydum benn. Bir de seyi farkettim hamurisi tatli filan yiyince hemen ödem topluyo iki gün yemeyince gidiyo
Eyllullu Elif3419 kaç haftalıksın kuzum benim 2. Trimester enerjik gecti de b12 demir filan düşünce düstüm biraz dediğin gibi oldum. Baktirdin mi hic? 7 kilo normal aslında ben 7. Aydayim ayda 1 kilo alsan yeter demisti 2 kiloyu da tolere edersin demisti hemsire. 69 ile basladim iste ben de 70 hic gormemistim 76 oldum ama gayet iyii sayilara takilma
MltmYvz Çoğu şey söylenmiş ama ceviz çok onemlı gelişimi sabah yiyin akşam tüketmeyın ozaman siz klo alırsnz ama sabah kahvaltıda ogle tuketeblrsnz