Gkcnr prenses99 bu haftalarda senin depolarindan besleniyo yediklerin bebeği etkilemez acikcasi zararlı besinlerden kacinman yeterli
deryadenizbiranne benim doktorum düzenli ve herseyi içeren öğünler tüketin dedi. özellikle peynir, süt, et, avakado, ceviz, badem…
Gokturkmom_ prenses99 kuruyemişler ,yeşillikler ,protein ağırlıklı beslenmek önemli tavuk ,et ,köfte ,balık ☺️ kahvaltı en önemli öğün yumurtasından peynirine güzelce tüketmelisiniz.
Selim_Alparslan prenses99 Beslenmeye dikkat etmenin yanı sıra bence genetik faktör daha etkili kilo alımında diye düşünüyorum 🤔
merveylmzmerve Ne olduğumuzu bilmiyorum 7.haftaya girdik ama daha göremedik kendilerini umarım oradadır 😔
Ebru567- prenses99 daha çok küçük benimde öyle oldu kese takibi yapıldı bebek ve kalp atışı için 6+6 oldu
Sun23 prenses99 her gün mutlaka bir öğünde hayvansal gıda almaya calıs. Çiğ badem çiğ ceviz vs mutlaka her gün tüket. Bunları hamileliğin boyunca yapmalısın. Ispanak tarzı koyu renkli yeşillikler tüket. Ispanak yemeğide çok önemli folikasit içeriyor. Enginar gibi sağlıklı zeytinyağlılar tüket. Kaşarı tüketirken marka içeriğine dikkat et. Ben çok geç farkettim maalesef bazı markalar fayda değil zarar resmen. Hamileliğimi chatcpt ile ilerlettim ne yemelisin diye ona danısabilirsin günlük menüler hazırlıyor bebeğinin sağlığı ve senin sağlığın için Aynı zamanda alacağım yiyeceğin içeriklerinide sorabilirsin faydalı yada zararlı olduğunu söylüyor
edabolukbasi3- prenses99 şu an senin depolarından besleniyor tam olarak senin yediklerini yemesi için 2. trimester dönemi ilerisi için soruyorsan ceviz avokado muz kaşar peyniri çok kilo aldırıyor derler
merveylmzmerve Arkadaşlar kaşar ne alaka hiç duymamıştım bir de asitli şeyler zararlı diye biliyorum soda da asitli sonucta
Sayoss Eyllullu maşallah sana bacım ben 10-11 kilo ile yola devam ediyorum ahdjajs bende bir erkek çocuk daha olunca gün boyu ayaktayım ve ev dublex iş bitmiyor ona rağmen aldım 😏 ama iştahım çok açık
Eyllullu Sayoss sağol bacımm ama senin de iyi, bir de ben ödem toplamamak için uğraşıyorum ama biraz da yapısal olarak yatkinligim yoktu ödeme, senin varsa 3-5 fazla olması normal yani. 25-30 duydum benn. Bir de seyi farkettim hamurisi tatli filan yiyince hemen ödem topluyo iki gün yemeyince gidiyo
Elif3419 Eyllullu bende 7 kilo aldım 56 kiloyla hamile kalmıştım şuanki kilomu söylemeye bile utanıyorum çok fazla geliyor🤦🏼♀️🤦🏼♀️ ama ben çok fazla yürüyüş spor yapamıyorum full yatmak istiyorum gezmeye bile çıkmak büyük bir yorgunluk gibi geliyor kendimi eve kapatmış durumdayım🤦🏼♀️
Eyllullu Elif3419 kaç haftalıksın kuzum benim 2. Trimester enerjik gecti de b12 demir filan düşünce düstüm biraz dediğin gibi oldum. Baktirdin mi hic? 7 kilo normal aslında ben 7. Aydayim ayda 1 kilo alsan yeter demisti 2 kiloyu da tolere edersin demisti hemsire. 69 ile basladim iste ben de 70 hic gormemistim 76 oldum ama gayet iyii sayilara takilma
Zeynepkarip prenses99 yumurta kaşar peyniri avokado yulaf bunlar bol bol kilo aldırır bebişe ama çikolata vs gibi şekerli şeyleri yemeni pek önermem 29 haftalığım suyum fazla olduğu için erken doğum riskim var ben çikolatayı abartarak yemiştim keza makarna pirinç pilavı da öyle gebelik şekerim çıktı o yüzden dikkat et hem kendine hemde bebişine💕