Ayseguls_baby Kızlar Balıkesir de deprem olmuş biz İstanbul dan sallandık epey. Sorun yok değil mi, iyi misiniz?
ctctct Ayseguls_baby biz de İzmirden hissettik epey şiddetli geldi merkez burası sandık hatta. hepimize geçmiş olsun herkes iyidir inşallah 🤲🏻
Busranur_mnts Ayseguls_baby ist. arnavutköydeyim bişey hissetmedim bildirim geldi şaşırdım hissedenlere geçmiş olsun <3
demirrleydi_ Ayseguls_baby evet sallandı baya dışarı attık hemen kendimizi öncesinde bildirim geldi daha okurken oldu deprem
tatlibebegim_ Ayseguls_baby evde herşey düştü Allah beterinden korusun inşallah oğlum kucağımda çok korktu sesten
Ayseguls_baby tatlibebegim_ çok geçmiş olsun canım balıkesirde misin sorun yok değil mi çocukla sen iyi misin
Pembe_bulut Ayseguls_baby geçmiş olsun marketteydik telefona deprem bildirimi geldi korktuk baya ama hissetmedim ben sakaryada🙄
Ayseguls_baby Pembe_bulut ben evdeydim otururken koltuk sallandı sonra avizeler epey hissedildi yine istanbul da
minismom Ayseguls_baby manisadayım sonuncu katta baya sallandık kızımı kucakladım hemen oturdum duruncada hazırlanıp cıktık hemen
minismom Ayseguls_baby Allahtan o bisey anlamadı sorup durdu anne noluyo diye ne dicegimi sasırdım o an… oyle yapıcaz canım esim gelene kdr en azından