Şubat ayı boyunca ebebekte indirim var kızlar takip edin 🤗 ben de ebebekten bir iki aydır çeşitli ihtiyaçlarımızı aldım.. biberon emzik 0-3 ay kıyafetler, bezleri atmak için korbell çöp kovası (herkes tavsiye etti), 0 numara prima bez, ıslak mendil, göğüs pedi, eldiven şapka çorap, lohusa geceliği iki adet, emzirme atleti ve sütyeni, anne yanı beşiği, bebek bakım çantası, alt açma örtüleri, müslinler, mermerşaj bezler, uyku tulumu, emzirme yastığı, baby nest 😄😄 şimdilik bunları aldım bunları üç aya bölüp almıştım böylece bir anda masraf yüklemesi olmadı. Bu ay itibariyle kalan 4 aya da büyük ihtiyaçları böldüm; bebek odası, elektrikli pompa, puset, buharlı pişirici, bebek kamerası gibi daha masraflı ihtiyaçları alıcam yavaş yavaş.. dediğim gibi ebebek şubat indirimini kaçırmayın bu söylediklerimin hepsi indirime giriyor şubatta 💕💕💕 bebek arabası olarak joie mirus modelini düşünüyorum.. ikea ve vivense in dolap ve şifonyerlerini beğendim ama ona henüz karar veremedim... işte böyle şimdilik 🤗🤗🤗💕💕💕