scl Zeze03 avent almayı düşünüyorum canım bebişler daha rahat kavrıyomuş. Sadece biberonu büyük mü alayım yoksa aventlerin küçükleri var onu mu alayım karar veremedim ama marka olarak avent alıcam 😌
Kizannesiii Zeze03 canım ben ordaki çalışan personel ne dediyse ona uygun aldım ablam ile birlikte gittim 4 tekerlikli aldım Pierre Cardin Travel sistem e-bebekten aldım 1000 TL'ye aldım
Kizannesiii Zeze03 canım benim evim küçük olduğu için oda yapmicam park yatak aldım bende en iyisi en güzeli diye 🤗🤗
Zeze03 Kizannesiii ben park yatak baktım ama çok beğenmedim büyüyen beşik modellerine bakıyorum 🤗 allah sağ sağlim kavuştursun bebeklerimizi bize
Pinarsalih Zeze03 instagram da kanz.pendik sayfasına bakabilirsiniz orda da büyüyen beşik ve bebek odası takımları var ben takip ediyorum bende asker eşiyim büyüyen beşik düşünüyorum allah nasip ederse 🙏🏻😇
BurcuSiratas Zeze03 canım çok teşekkür ederim bakıcam mutlaka. Biz de kiracıyız bakalım inşallah uygun bişey buluruz 🙏🏻
BurcuSiratas Sulegorkemakyol bugün netten baktım ikeaya vivenseyle karşılaştırdım vivense ürünleri daha uygundu ama bilemedim ikea görsel olarak çok daha güzel çilek e de bakayım teşekkür ederim
MgeBlbl BurcuSiratas BurcuSiratas henüz hiçbiralışveriş yapmadım fakat ilk odasıyla bu ay başlıyoruz, tüm arkadaşlarımdan çilek mobilya önerisi aldım full takım kullanışlı kaliteli ve ekonomik olduğunu söylüyorlar
Drngrkm yagmurpelit 13. Haftada ogrendik cinsiyetimizi oğlumuz olacak kısmetse.bugun 19 oluyorz siz ogrenmediniz mi daha
yagmurpelit 13 haftaligiz daha bisey almakdik cinsiyet ogrenmedigimizden🙂 ogrenenler varmi haftalar kac?
BurcuSiratas yagmurpelit 20+3 kızımız olacak Allahın izniyle... 13-14hafta da kız ama kesin değil demişti..
Zeze03 yagmurpelit bnm 18+4 bir oğlum olucak inşallah 😁 ben ilk 10 haftalıkken öğrendim ama kesin dememişti doktor o zaman 😁🙏🏻
Basak24 Drngrkm kıyafet alışverişini biz yapamadık çünkü şuan kış ürünleri var bebegimiz yaz bebegi siz nerelerden aldınız acaba
Drngrkm Basak24 internette hepsiburadada cok guzel kisa kollu tulumlar var onlardan siparis verdim hepsi de pamuk. Uzun kollu da aldim ince penyelerden hm’den. Joker, sobe’den de çıtçıtlı zıbın aldım cok sıcaklarda evde onu giydiririm diye dusundum
_Hulya7106 Drngrkm gözünüz aydın sağlıcakla sıhhatle büyütün yavrunuzu inşallah hayırlı bir evlat olması dileğiyle rabbiö analı babalı büyütsün süper bi hikaye yaşamışsınız İlk gebelik mi bu arada ? Birde o 3 cm açıklık olması işin bişy yaptınız mı hastaneye gitmeden önce açıklık çıkmış ya ilk doğumum olucak inşallah 37+3 şuan öyle çok korkuyorum ki anlatamam 🥹🙀
Zeze03 Ozlemr hepsini toptan alınca çok oluyor ama bence bir liste yapıp ufak ufak almaya başlanmalı 😁