Deryassssssss kyhskyhs ınsallah allah yardımcımız olsun yarını kan doktoruna gıtcem doktora bana dua edermısın
Aysktr Cantanem44 28 haftalıkken basladım kullanmaya ben 33. Hafta bitince bırakacağım sonrasında ne olur bilmiyorum iğne neden kullanılıyor acaba öğrenebilir miyim
Cantanem44 Arkadaşlar yeni gördüm cevaplarınızı tek genimde bozukluk olduğu için ve 2 kürtaj(kalp durması) dış gebelik ve kimyasal Gebeliğim var doktor tedbir amaçlı olarak iğne ve corasprin yazdı ama devlete gittim tam 32 de corasprin bırak dedi içime sinmedi sizlere danışmak istedim 😞çok teşekkür ederim hepinize saglıklı doğumlar dilerim 🙏🏼
Cantanem44 Dün randevum vardı doktor Doğuma 1 hafta kala keseceksin hapı iğneyi de hiç kesmeyeceksin dedi🤗
Cantanem44 YadeOmer bilmiyorum neden öyle dedi tekrarlayan düşükler nedeniyle dedi sanırım 🤷♀️Normalde öyle ama corasprin Doğuma 1 hafta kala keseceksin dedi Doğumun geleceğini ne biliyorsa 😊
Tugba92 Cantanem44 ben de ecopirin kullanıyordum son zamana kadar içtim neredeyse Doğuma 8 gün var artık bırak dedi
Fatohasret kyhskyhs fazla acımıyo arkadaşlar bende oksapar iğneyi kullanıyorum göbeğimden göbeğim morardı ama doktor korkmuş dedi
Ryhnytm Cantanem44 32.haftasa bırakılması gerekiyormuş bazı doktorlar 36.haftada bıraktırıyormuş ben 32de bırakmayı düşünüyorum