Cantanem44 Kızlar 32 haftalık hamileyim sabah corasprin akşam da iğne kullanıyorum doktorunuz ilacı ne zaman kesti???
Tatligebe Cantanem44 ben suan 15 haftalik gebeyim bende kullaniyorum doktoruma sordum 32.haftada aspirini birakacaksin dedi igneyide doguma kadar kullanacaksin dedi
kyhskyhs Ben de başından beri corasprin kullanıyodum. Dün 33+0 da kontrolüm vardı doktor bıraktırdı ama iğneye başlıcam claxon... siz de mi onu kullanıyorsunuz?
Deryassssssss kyhskyhs benımkısı 0.35 ınnohep canım benım bundan once ıkı hamılelım kalp durmasından sonlandırıldı senın nasıl oldu
kyhskyhs Deryassssssss ilk gebeliğimde 8. Haftada kürtaj olmuştum. Bebek gelişmedi kalp atışı yoktu. O yüzden bunda doktorum temkinli davrandı hep. Dün iğne deyince tedirgin oldum biraz nedir ne işe yarar merak ediyorum.. bide sağlık ocağı falan yazabiliyor mu bu iğneyi??
Mitatbusra Bende hamileligimin en başından beri kullanıyorum şuan 22 haftalik oldum doktorum 34. Haftaya kadar kullanmam gerektiğini soyledi
Kayadidem Mitatbusra neden aspirin kullanıyorsunuz bende 23 haftalığım ama hiç doktorum böle bişey kullanmam gerektiğini söylemedi unuttu mu acaba
Seda5892 Cantanem44 hamileliğimin başında kanamam olduğu anda bıraktırdı zaten bir kaçtane içebilmiştim
Deryassssssss kyhskyhs bu ıgne kan sıvıltıcı kuzum bende ıkı bebegıımı kalp durmasından kaybettım sımdı ıgne kullanıyorum aspırın kullanıyorum ultrogestan kullanıyorum bide vajınadan jel kullanıyorum ıgneyı her gün aynı saatlerde karnımdan vuruyoruz
Deryassssssss kyhskyhs ben yunanıstandanım bızım burda buıgnelerı hamıle oldugum ıcın bedava alıyorum ama normalde sıgorta karsılıyor canım
Nursen0121 Cantanem44 8+4 hamilemiyim doktorum 9 ay boyunca günde bir defa kullanacaksın dedi her gün göbeğimden vuruluyorum
kyhskyhs Nursen0121 raporlamadı. Son 5 haftaya girdik zaten çok da önemli değil dedi.. ücret nedir peki biliyo musunuz?
Tomurcuk18 Cantanem44 Henüz 27 haftalığız, 34 de aspirini dogumdan birgün önce de iğneyi kesicez dedi doktorum.
kyhskyhs Deryassssssss kolumdan vurucakmışım ben ama korkuyorum biraz kendim yapabilir miyim bilmiyorum 😞
Deryassssssss kyhskyhs yapabılırsın çok kolay ama bana kayınvalıdem yapıyo gobegımın delıgınden ıkı parmak ote
Fatohasret kyhskyhs fazla acımıyo arkadaşlar bende oksapar iğneyi kullanıyorum göbeğimden göbeğim morardı ama doktor korkmuş dedi