Aycann12 Selam hanımlar ben ebebekten kampanyalar bi kaç şey sepete ekledim devam ete basınca Bana cart entiries modified diye yazı geliyo yani türkçesi kart bütünleri değiştirildi diyo tekrar devam ete basınca ve siparişim azalıyo 1. 2 tane kalıyo öbürleri sepetten çıkıyo anlamadım bileniniz veya anlayan varsa bilgi verirse çok sevinirim
Deletedmom434 Aycann12 ürünler tükenmiş olabilir,koyduğunuz beden tükenmiş olabilir.. sizin sepetinizdeyken bir başkasıda alabiliyor koyduğunuz ürünü
peloo Aycann12 hangi kartla alışveriş yapmak istediniz? bizde ilk bi kartla alışveriş yaparken sistem izin vermedi meğer kullanmıolarmış o bankayı belki öle bişe olabilir 🙄
zgepolat Aycann12 canım aldığın ürünün kampanyası sadece o gün için geçerli olduğu için kampanyada çıkmış oluyor. Sanırım oyüzden sorun yaşıyorsun 🥺
Aycann12 Deletedmom434 Ewet biliyorum ama tükendiğinde tükendi diye yazıyo orda hala var bide 1 tane değil 4. 5 tane çıkıyo anlamadım
Aycann12 Deletedmom434 bilmiyorum ya güzel indirimler vardı yarın müşteri hizmetini arıcam diyorum ama yarına kadar tükenmese iyidir 😕
littleblackfish bu sorunla bende karşılaştım. E bebek müşteri hiz. aradım. Sepetten kendiliğinden çıkan ürünlerin tükendiğini teknik sorun nedeniyle de tükendi yazmadığını söylediler.
papatyax Alyamerve sağlıksız bir gebelik geçirdim bu testle öğrenmiştim, ilk 3-4 dakikada çıktı dün sabah yaptığım testte üstte aynı markaydı
zgepolat Aycann12 ben artık hangisini takip edeceğimi şaşırdım. Şu ana kadar iyiki erlen almışım dediğim tek şey bebek arabası. Aralıkta ebebekte indirimde 2025 tl idi. Aldık. Sonra 3000 tl yaptılar indirimle 2700e satıyorlar.