sendekimsinnn Ayca2546 şekerin flnmı varmı canım yada çok zayıf hamile kalanlarda çok çabuk kilo alıyo sanki
ElaEge sendekimsinnn 16. Haftadayız daha hiç almadım insallah almam yeterince var🤣 sizinde gayet normal bende almıştım ilk gebeligimde
sendekimsinnn Suyusevmeyensusamuru sonradan iştahın açılmış o zaman senin nenimki şimdiden açık ama artık yememeye çalışıyorum günde 2 öğün yapıcam aralardada kemdini tutucam artık ne kadar yapabilirsem
Suyusevmeyensusamuru sendekimsinnn kuruyemiş kefir tüket mesela günde 1 porsiyon meyve olabilir o da tatlı isteğini kesmesi için daha mantıklı olur az az sık sık ye porsiyon küçült mesela
2bebelianne sendekimsinnn yediklerinize dikkat edin sağlıksız ve gereksiz beslenmeyin kilo verilir tekrar bebisler sağlıklı olsun yeter♥️
bebesever Abartma gayet normal kilo almışsın 😂 34 haftalığım 13 kg aldım görenler pek kilo almadın diyor
sendekimsinnn bebesever ilk hamileliğimde bu aylarda çok zayıftım 2-3 kilo anca almıştım onunla kıyaslayınca bu çok fazla geliyo bana
almirmomy ilayda1122 doğumdan üç aya kadar derken canım doğumdan sonraki üç ay içerisinde mi daha çabuk gidiyo ama o zamanda süt olsun diye her şeyi yemiyor muyuz sen nasıl başardın😑
almirmomy ilayda1122 doğumdan üç aya kadar derken canım doğumdan sonraki üç ay içerisinde mi daha çabuk gidiyo ama o zamanda süt olsun diye her şeyi yemiyor muyuz sen nasıl başardın😑
Cakalllsebahat-0 Haftaya girecegim 58 ile hamile kaldım 59 um şuan bundan sonra başlarım şişmeye muhtemelen
Suyusevmeyensusamuru sendekimsinnn tamam yemek ye ama az az sık sık küçük porsiyonlar kuru yemiş ye dengeler