_illaedep sendekimsinnn ben 90 kiloyla hamile kalmıştım az önce kahvaltıdan sonra tartıldım 89 olmuşum.10 haftalık hamileyim.alır mıyım ilerleyen zamanlarda verirmiyim bilmiyorum.Bebeğim sağlıklı olsun yeter🤲
_illaedep sendekimsinnn çok nadir cnm yemeği biraz kaçırınca oluyor ama her defasında çıkarmıyorum afedersin
Esraerdgn95 @sendekimsinnn 36+3 deyim 67 kiloyum şuan. +13 kilo aldım. Son 20/25 gündür kendim kilo almayı bıraktım. 67 de kaldım. Bebiş alıyor kilo 🩵👼🏻
KLORAKHANIM sendekimsinnn bende 26 haftalık hamileyim 10 kilo aldım bile şuan 59-60 kiloyum, sadece göbegim var gibi görünüyor görenler hiç kilo almamışsın diyor bende anlamadım 10 kilo neremde 🥲😂
Auri sendekimsinnn 35+3üm 8 kilo aldım toplamda Aşırı dikkat etmedim yine de suya dikkat ettim en çok 🌸
Beyzack sendekimsinnn ben ilk ayımdan itibaren düzenli olarak her ay iki kilo aldım :)) doğuma 2 ay var daha bazen moralim bozuluyor ama saldım artık şu süreçte kendimi hiç kasmadım doğum sonrası halledilir🙈😅
Suyusevmeyensusamuru sendekimsinnn ilk hamileliğimde 17 kg almıştım ama 25 haftaya kadar hiç kilo almamıştım
sendekimsinnn Suyusevmeyensusamuru sonradan iştahın açılmış o zaman senin nenimki şimdiden açık ama artık yememeye çalışıyorum günde 2 öğün yapıcam aralardada kemdini tutucam artık ne kadar yapabilirsem