zemher Ne durumdasınız, hazırlıklarınız bitti mi. Kontrolleriniz ne sıklıkta. Ben bu şu an 31. Haftaya girdim. Kontrole pazartesi mi gideyim, 32 de mi gideyim kararsızım. 🤷🏻♀️
Catperson zemher 31+0 benim de bugün, önümüzdeki hafta gideceğim 32.haftadaki raporu da almak için kontrole. Hazırlıklar fena olası bir erken doğum ihtimaline karşı birkaç parça yenidoğan kıyafeti, emzik, biberon, battaniye aldım daha sadece😅
Loveis zemher doktor 2 haftada 1 geleceksin artık dedi. Hiçbir hazırlığım da yok internetten söylesem ne alacağımı bilemiyorum yani öyle bi zaman ki soğuk mu olur sıcak mı olur kafam karışık. Manuel sağma var bende ama hiç memnun değilim ilkinde kolum kopmuştu sağmaktan ayrıca zaman kaybı, çocuktan 1 saat önce uyanıp iki göğsümü tek tek sağıyordum 🤦🏻♀️ şimdi şarjlı yada elektrikli olsun istiyorum o da dünya para 🤷🏻♀️ Bir de daha ismimiz hazır değil, beğenemiyorum resmen 🤧
HAydogdu zemher 32+6 benim de uygulamaya göre 28 Eylül’de doğacak görünüyor ama benim bu hafta karnım aşağı düştü ve ben nedense hep erken doğacak gibi hissediyorum hazırlıklar ise olduğu gibi duruyor iki üç haftaya anca tamam olurum 🙄
Kbrrr002 zemher 31+4 oldum 2 haftada bir gidiyorum şimdilik eksikler hala var bebek arabası kaldı en büyük parça olarak
Gmoli Catperson ben de 32. Haftamda rapor almaya gidecem ama tatile de gitmeyi düşünüyorum o hafta acaba 32 +5 falanken alsam sıkıntı olur mu biliyor musunuz
zemher Loveis benim ilk bebek olacak bende şimdilik manuel aldım her ihtimale karşı. Eğer ileride ihtiyaç olursa elektrikli alacağım mecbur veya hastane tipi kiralarım diye düşünüyorum.
Bahar-nesli Gmoli bana doktor tam 32 de randevu yazdı kesinti olur falan dedi tam 32 de gitmek gerekiyormuş
zemher HAydogdu nedense bende erken gelecek gibi hissediyorum yarın bi doktora gideceğim bakalım ne diyecek
zemher Kbrrr002 bende sabah gideceğim bakalım bana hangi sıklıkla gel diyecek. Bebek arabası arteon prego aldım önerebilirim
Kbrrr002 zemher prego venüs gördüm yolda birinde aşırı tekerleri falan minyatür sürüyordu sağlamlığı nasıl acaba
Bumah zemher bende 31+3 deyim 32+5 de gitöeyi düşünüyorum rapor alıcam zaten 1 ay da olmuş oluyo sağlıkla alalım bebişlerimizi inşallah kucagımıza 🙏😻
zemher Kbrrr002 ben henüz kullanmadım ama çok araştırıp aldım, sadece aldıktan sonra bir şeyinden dolayı pişman oldum ama çok sorun değil. Bebek arabasının sürdüğümüz kol biraz uzun geldi bana ama arakadşımda kısa olan model var ve sürerken sürekli ayakları tekerleğe değiyor pişman.
Lmnakdnc Bahar-nesli ne kesintisi oluyor acaba doktor beni 33 de çağırdı rapor için sorun yok o zaman veririz dedi
Annekuzusu123 Bahar-nesli 89 la hamile kaldım 100 ü gördüm bu hafta☹️bu gidişle ilk doğumumdaki kilomla doğuma giderim Allah izin verirse çünkü daha 6 hafta 4 günümüz var
Sitasya 32 haftalık olduk bende bu hafta gitmeyi düşünüyorum doktora aslinda 33 te gel demisti ama bugun sancim oldugu icin bi hafta erken gidicem 🥰