melmih12 Kızlar sabahki testimin üstüne şimdi özel hastaneye gelip kan verdim. 2 saate çıkar dediler 🥹
Pitircikkus melmih12 güzel sonuçlar alırsınız ınsallah bende rastgele albı dıye bı testle yapmıştım böyle koyu cıkmıstı ertesi gun kan verdım 300 dün degerım😊
Ebrulicik Hayırlı haberler alın inşallah🥰 Böyle havadisler görünce çok mutlu oluyorum. Ben de yarın test yapmayı planlıyorum. Rabbim yüzümüzü güldürsün🤲🏻
melmih12 Ayseguls_baby sizinkinin markası neydi acaba benimki b-good diye hiç duymadım çok tereddütteyim:(
Ayseguls_baby melmih12 benimki artımed canım. Hiç takılma artımede de hep yalancı pozitif veriyor diyorlar
babymom2026 Ayseguls_baby evet bende onun erken gebelik olanını yaptım yalancıdır diye kaset yaptım onda da çıkınca kan verdim varmış ☺️ demekki ilk defa yalancı çıkarmadı hatta öğrendiğim günden bi gün sonra son kalan kaset testi de yaptım onda da çıkınca tamam dedim hemen randevu aldım ☺️
Mizgin2020 melmih12 baya da belirgindi ya testin canım rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Pitircikkus melmih12 bekle bakalım bıraz olmazsan tekrar varırsın kan testin cok net cıkmıstı aslında