Ecrin_47 prenses34_ hiç sormayın günleri sayıyoruz ilk çocuğumuz gibi şimdi şöyle bir şey büyük kızım 18 yaşında oğlum da 13 küçük kızım da 4.5 diğerleri büyüdüler çok şükür Allah bir yerden güç kuvvet veriyor ☺️
prenses34_ Ecrin_47 maşallah sen büyütmüşsün 🧿 Allah uzun ömürler versin küçük yardımların hazır 🤭 sağlıcakla kucağına al inşallah🤲
dalginkiz Ecrin_47 o an benim içinde geçmiyordu şimdi çok çabuk geçmiş valla diyorum geçer tadını çıkarmaya bak bence 😂🌸
Ecrin_47 Selim_Alparslan maşallah bu pirasacik gelmesine çok az kamışı sağlıkla gelsin inşallah cnm ☺️☺️
Ecrin_47 dalginkiz vala havalar bı serinleşsin belki o zaman güzel olur şimdi nefesim kesiyor bunalıyorum resimen 🥺🥴
dalginkiz Ecrin_47 evet ya sıcakta gerçekten çok zorluyor ben fenalaşıyorum ne zaman serin yere girsem o zaman normal gibi oluyorum 😂😂
ilknuuur Ecrin_47 bizde tam 8 haftalığız bugün çok merak ediyorum bebeğimi haftaya randavum var heyecandan duramadım büyüdümü nasıl diye heyecanlıyım
Ecrin_47 ilknuuur hadi güzel sonuçla gelirsin inşallah doktor bna 12 13 haftada gel dedi iki hafta dura bildim dün gittim bebeğimi gördüm çok şükür şuan olumsuz bir şey yok dedi 🤗