prenses34_ Ecrin_47 henüz hissetmiyorum 🙈 sadece bi kere pıt pıt pıt etti o gün bügündür tık yok bekliyorum bakalım 🥰
prenses34_ Ecrin_47 aynen bende öyle düşünüyorum 🌸daha 14+6 yız ama 3.gebelik bakalım ne zaman belli edicek görücez sağlıkla gelsinler inşallah🤲 🥰
Ecrin_47 prenses34_ 3. Hamilelikte daha erken hissedilebilrsinz bn o haftalarda hissetmeye başladım şimdi 4. Gebeliğim bakalım kaç haftalıkta hissedeceğim 😄
Ecrin_47 Bububu maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok istiyordum bnim de ikizim olsun ama nasıp olmadı bir bebek dedi doktor ama hala mutluyum bilmiyorum Rabbimin mucizesi çoktur belki bna da nasip eder ☺️
prenses34_ Ecrin_47 annelik bu olsa gerek sanki ilkmiş gibi heyecanla bekliyoruz hareketlerini 😊 bu arada maşallah ben 3 le korkuyorum siz 4de iyi cesaret etmişsiniz 😄
gonulaygan Ecrin_47 biz de bugün 8 haftalık olduk 🥹 çok duygusaalll🥹sağlıcakla alalım kucağımızaa hepimiz🥰
dalginkiz Ecrin_47 oyyyy kendimi hatırladım hemen günleri sayıyorum büyüsün diye bende şimdi 12 haftadayım 😅 lime kadarız 😂
Ecrin_47 prenses34_ hiç sormayın günleri sayıyoruz ilk çocuğumuz gibi şimdi şöyle bir şey büyük kızım 18 yaşında oğlum da 13 küçük kızım da 4.5 diğerleri büyüdüler çok şükür Allah bir yerden güç kuvvet veriyor ☺️