prensesmoana Less58 Bu su azlığı ortaya çıktığından beri haftada bir kontrole gidiyorum. 2 litre suyu zor içiyorum maalesef. Onun dışında havuç suyu, portakal suyu, ayran, karpuz tüketiyorum. Su en derin cepte 40 mm, TAF: 95 mm yazmış doktor kağıda.
Altbyz Less58 şuan çok korktum benimde öyle akıntım var ortası kremsi kenarları yayılmış ıslak leke gibi iç çamaşırım bu çarmamba gittim doktor normal dedi suyuma ama sen öyle diyince çok tedirgin oldum doktoruna gidince aspirin başlatmasını söyle rica et
Altbyz Less58 benimde öyle oldu doktor direkt anladı stresten rahmin kasılıp içeri çökmüş dedi sakin kalmaya çalıştım kendimi telkinledim herşey onun için hapşırırken bile kasma dedi o bile etkiler dedi derin nefes al ver kendini değil bebeğini koru onun sana ihtiyacı var
Altbyz Less58 ne kadar çok mesela benimde okuyor akıntım ama sıcaktan mı bilmiyorum ayırt edemem şu dediğinizle kendi akıntımı ama doktorda normal dedi bu gittiğimde bazen artıyor bazen azalıyor
Less58 Altbyz hem suyuna normal demiş lütfen strese sokma kendinj benimki hep stresten kasilmaltan kasik ağrimda cok fazla var
Altbyz Less58 evet geçti nasıl geçti bilmiyorum ama doktor stresten okur rahim kasıldığı için şuan şekil almakla meşgul rahmimiz zaten demekki direkt orası kasılıp şekil değişiyor stres olunca
Less58 Altbyz cok doğru bana igneye başladılar bundan sonra inşallah hersey yolunda gider seninde benimde