ysn_mnvvr Senemhifa ben Tekden hastanesinde Zehra kalınlı ya gidiyorum şuan 32 haftalığız memnunum Doğum ücreti de 2000 tl
Gzmbrk Assy ilgisi filan nasıl acaba siz sormadan herşeyi anlatıyor mu ya da siz sorduğunuz zaman acıklayıcı Bi cevap veriyor mu
Assy Gzmbrk ahmet beyi çok övdüler ilk doktorumdan memnun kalmayıp başlamıştım.ama beklediğim gibi çok iligili güleryüzlü değil bana göre ama sorulara cevap veriyor tabiki
Assy Gzmbrk sormadanda bişey anlatmıyor.sırtım çok ağrıyordu oturuş pozsuonuna dikkat et dedi sadece her ağrıyı hamileliğe bağlıyosunuz dedi.
Gzmbrk Assy benim doktorum da öyle sormadan anlatıyor ama sorunca da geciştirir gibi cevaplar veriyor ısınamadım oyüzden degişmek istiyorum
Turkan38 Gzmbrk erkek takintiniz yok ise magnet gökalp öner kesinlikle tavsiye ederim bende aynur simura gidiyorum ama erkek takintimiz var malesef
Gzmbrk Turkan38 benim degil de eşimin vardı ama artık hangisi iyiyse aratır ona git dedi ikna ettim yani 😊 muayene ücreti ne kadar acaba biliyor musunuz
Muzika Turkan38 ben de gökalp beye gidiyorum. 28. Haftamda gectim ama şimdilik iyiyiz. 34. Haftadayım iyi ki ona geçmişim 🙏
Turkan38 Gzmbrk 115 tl muayene ücreti cok bilgili tecrubeli güler yüzlü riskli gebelik uzmani kuzenim 40 yasinda gebe kaldi bebek kesin sakat aldir dediler sag salim kucaklarina verdi instagramdan takip edebilirsin
Daisyy Gzmbrk Gökalp beyin muayene ücreti 115 tl. Ben de kendisine gidiyorum 6. Haftamdan beri. Su an 23 haftalığız çok memnunum.
Daisyy Turkan38 doğum 3250 demişler eşime. Ama geçenlerde burada bir arkadaş sezaryen doğum yaptı 3750 ödemişti. Netleştirmek için tekrar soracağım.