Deleted33000 Meriveannesi göz muayenesini söylemediler de kalça için 40 çıkınca getirin dediler canım daha yaptırmadık benimde kontrolüm var 40 çıkınca
Meriveannesi Deleted33000 1 aylık olunca olmuyor mu o izlenmeler canım kalça ultrasonu için randevu alınmıyor galiba
Deleted33000 Loveis hadi ya üzüldüm sizin için eşimin teyze gelini yaptıklarını bı görseydin 40 banyosu için resmen torenli filan bıseyler yapmıştı sonra paylaşınca gördüm ama ben sadece basit bikac şey yapacağım ve dua okurum ikimizede
Meriveannesi Deleted33000 yaa bn bi sağlık ocağına sorcam acaba direk mi gitmeliyiz kalça ultrasonu için
ABusraaaa Meriveannesi çocuk doktoru yönlendiriyor canım öyle randevu aliyorsun 2 aylık gibi yaptırın canım. Göz muayenesi içinde çok küçük değil mi yanlış hatırlamıyorsam ya 3 aylıkken yada 6 aylikkken yapiliyordu muayene. Yani 2 sene oldu ama öyle hatırlıyorum ben
Talentedmom @“Zeynep_1212”#p37598807i biz sanırım 40 taş koymuştuk unuttum 5 seneyi geçti internette gördüğüm kadarıyla altın,para,tespih,anahtar,tahıllar,gül,tarak fırça tabi dinimizde aslında böyle bir şey yok
Meriveannesi Deleted33000 sordum canım bazı hastaneler randevusuz bakıyolar dedi ve 1.3 ay arası göz muynesi kalça ultrasonu ysptırn dedi
Deleted33000 Meriveannesi anladım canım bize 40 çıkınca getirin demişlerdi ama randevulu mu goturecegiz söylememişlerdi
Deleted33000 Talentedmom dinimizde yok ama eskilerden kalan bişey şimdi bunu farklılaştiriyorlar ama doktorlar bile vücut dinlenmesi için 40 gün öneriyorlar
Deleted33000 Talentedmom evet valla öyle doktorum bile 40 çıkınca gel kontrole dedi inşallah bu hafta içinde giderim
Deleted33000 Meriveannesi sağol canım oğlumu yıkadım da bana sıra gelmedi hala çarşafları filan da yıkıyorum bebeğim de uyumadı bi türlü
Meriveannesi Deleted33000 kız erken uyanmak gerekiyor mu 40.cı gün ve neler yaptın bakım bana da bilgi olsun
Deleted33000 Meriveannesi valla bacım ben bazı işlerim için bugünü bekledim bikac gündür de evde durmadım pek birikti haliyle bebeğimi yıkadım kırk çıkardım kendi yatağımın ve diğer iki çocuğumun yatakların carsafini örtülerini hep makinaya attım kızım sarma istiyordu buzlukta vardı onu pişirdim eşime sevdiği yemeği yaptım o yemeğe geldi gitti üst katta kp insülin iğnesini yaptım kendimize öğlen makarna yaptım yedik daha mutfağı toplamadim o çarşafları katla yerleştir ha beşiğin çarşafıni da yikandir geri serdim kendim yikandim şimdi biraz dinlenip tezgahı toplayacam bu arada bebeğe de baktım
Meriveannesi Deleted33000 maşallah maşallah🌸🌸 canım bn okurken bi enerji geldi valla güzel geçmiş 40 nız 🤗 suya neler kattın