Serap09 Fffyza23 inşallah size progestan vermiştir dinlenmek progestan ve iş yapmamak sizi büyük ölçüde korur streste yapmayın Allahın izniyle inşallah salı günü güzel haberler duyun
Fffyza23 Serap09 1 aydır Progestanı fitil olarak kullanıyordum zaten bugün onu 2ye çıkardı, teşekkür ederim inşallah 🙏🏻
ayseekprr Fffyza23 bence bir eğitim araştırma hastanesi takipli olun özele gitmeyin. Bende de yüksek tansiyon çıktı devlet hastanesi takipliyim kadın doğum ve perinatoloji ile birlikte ilerliyorum çok iyiler. Acil birşey olduğu zaman acil doktorları oluyor beklememiş olursun geçmiş olsun
Rose_07 Fffyza23 evet 58 gün kaldı. Maşallah 9 yaşında şuan :) ama zorlu bir süreç benim erken fark edilmedi 2 gün öncesinde temizlik yaptım, ağır misafir atlattım, denize gittim, ne varsa o iki gün içinde yapmışım sonraki gün doğum oldu.
Fffyza23 Rose_07 Ya maşallah mucize gibi Allah size bağışlamış :) Eminim çok zor bir süreç olmuştur. Ben Salı günü ne olur ne olmaz bilmiyorum (serklaj için) ama dediğiniz gibi yatma olayına geçiyorum, doktorum hala ev işi yapabilirsin vs dedi ama çok rahat ve haftam çok erken riske atmak istemiyorum
Rose_07 Fffyza23 Sağolun:) bencede yatın uzatın ayaklarınızı dinlenin. Sonrasında pişman olmaktan keşke demekten iyidir. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻