bluemom24 arsesraa evet adet tarihi gelmeden 1 hafta önce başladı adet ağrısı adet olacağım gün test falan negatif çıkınca üzüldüm ve her an regl olacakmışım gibi sürekli tuvalete gidip bakmıştım ama gelmedi bir şey ☺️
arsesraa bluemom24 testiniz ne zaman pozitif çıktı peki ben yarın yapmak istiyorum ama adete 4 gün var
bluemom24 Sevval_66 olmamıştı sanırım herkeste farklı belirtiler olabiliyor ama bende sivilce falan çıkmıştı hep çıkardı adet zamanında adet gecikmesi olmadan bilinmiyor malesef 🌸
Nurgul1010 Leylaa6848 bende hıcbır belırtı olmadı sol kasıkda hafıf cekılmeden baska adet olcam gun test yapdık kendımız bıle ınanamadık 7 yıl sonra boyle bır anda olcana
Angelaass Leylaa6848 olabilir ama adet gecikmesini beklemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Benim de göğüslerim şiş ve kasıklarımda arada olan batmalar vardı. Regl ağrısı gibi değil di.
aksakallardan arsesraa eğer hamileyseniz çıkar, ama iki tane test yapmanızı öneririm birinin sahte pozitif çıkma ihtimaline karşı
bluemom24 arsesraa yani adetten 4 gün önce çok çok silik bir çizgi belirmişti o da saatler sonra sonraki günler koyulaşmayı takip ettim ev adet günü 72 idi beta hcg
tracy Hilaysn ben de aynı durumdayım. 3 4 gün önce bir sabah uyandım kocaman olmuşlar dokunamıyorum. Ama azaldı artık. Bat 10 normalde
arsesraa aksakallardan ben yurt dışındayım buradaki testlerde genelde hiç yanlış çıkmıyor canım aksine pozitifi çok zor gosteriyor, bi deniyim bakalımmm 🥰
arsesraa pamuksekerm valla bilmiyorum ki yani çok heveslenmiştim ilk denememizdi muhtemelen birkaç güne adetim başlarsa artık bir dahaki ay deneyeceğiz