Melo2 Adetim geciktikten 10 Gün sonra kan vermistim hcg 0 çıkmıştı, doktor bir sürü ilaç verdi nasılsa hamile değilim diye, regl düzenim bozuldu iyice diye üzülüyordum. Zaten ihtimal de yoktu bütün ay olmasın diye dikkat etmiştik, vazgeçmiştik bebiş denemekten. Doktor da yumurtan yok bu ay demişti. Sadece regl olmam gereken gun artik bir sey olmaz zaten yarın öbür gün regl olurum diye düşündük, yumurtlama da yok dendi diye dikkat etmedik. Neyse 10. Gün kan verdik ama nolur nolmaz diye, Ihtimal de yoktu yani kafamda zaten hcg de 0 çıktı sonuçta ama yine de o ilaçları alasım gelmedi. Bütün regl belirtileri de ertesi gün başladı, sabaha oldum olucam diye 1 hafta daha geçti. 17. Günün şafağında eşimle arabada badem içeceği içtiği için ve içeriği çok kötü olduğu için kavga ediyorduk😂 dedim arabayı çek eczaneden test alıcam sen git kliniği aç, dedi yok ben alır gelirim sen git kliniği aç. Ama fena tripliyiz. Neyse gittik klinikte testi yaptım, pozitif de beklemiyoruz ama nolur nolmaz diye son kez yaptım ki söktürücü filan alayım artık diye. O kadar random bir anda yaptık ki yani ne videoya kaydettik ne bir ambians. Nitekim pozitif çıktı :D Ben başladım ağlamaya, eşim de anladı. Gülerek dedi belli oldu şimdi kavgamızın sebebi :D böyle bir hikaye bizimki de