diren21 Sema05 size bişi diyim ama benimde aylül ama kaç eylül bilmiyorum yarın doktora gidecem orda sylerlermii acaba
Sema05 diren21 yanı şöyle mesela bana 37 gibi de alabılırız 38 gıbı de dedi. O yuzfen 37 lerde alırsa 20-21_22 civarı oluyo. 38 alırsa 26-28 civarı oluyo. Benım 4. Gebelık olduğu ıcın 37 alır. Eger sızın ilksen rahat 38 bekler yani
Aysenuripek 33+1 ben de, daha eksikleri tamamlamadım, biraz stres yapıyorum hazırlamadıkça ama 1 haftaya tamamlarım inşallah. Sanki karnım her gün büyüyor bir de çatlaklarımda sızı hissediyorum, sizde de var mı benzer bir sızlama hissi? 🥲
diren21 Aysenuripek aşkmm no sitres bende daha yeni başladm çok korkuyordum ama şükür bı fatada bitti saglıkla gelsinn yeter
HAydogdu beyzanuruzumcu8087 Özel olmazsa sezeryan olacağı ne zaman ve neye istinaden belli oldu? Benim doktorum 37’ye kadar doğum şekline karar veremeyiz dedi merak ediyorum bende
beyzanuruzumcu8087 HAydogdu Benim ikinci gebeliğim ilk hamileliğim de özelde doğum yaptım ve 34. Haftada ağır kaldırmıştım düşük tehlikesiyle bir gece hastanede yattım ve ebe karar verdi çatin çok dar asla normal doğum yapamazsın dedi doktoruma da kendisi iletmisti hatta durumu asla alttan muayene olamam aşiri canım yanar yani bu yüzden canm
Aysenuripek diren21 evet evet sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah 🌸 benim de ilk doğumum olacak haftaların geçişi yavaşladı heyecan, korku, merak hepsi bir arada gerçekten..
HAydogdu beyzanuruzumcu8087 Anladım çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah ☺️
beyzanuruzumcu8087 HAydogdu rica ederim Allah razı olsun sizinkide inşallah rabbim yardimcimiz olsun inşallah 🩷🩷
cavbella diren21 hala bebişin kıyafetleri yıkanıp ütülenmedi ha bugün ha yarın derken erteledim hep yarın yapıcam inşallah 🥰 onun dışında eksikler bitti sayılır birkaç parça kaldı onları da tamamlayıp rahat etmek istiyorum 🙆🏻♀️