SuEr_Tu1512 Aysunays Evet anlamı öyle ama Kuran’da da geçiyor 🥺 Eşimde beğenmiyor anlamı yüzünden 🤷♀️
ABusraaaa SuEr_Tu1512 2. oğlum olsaydı koyacağım isim Tuğrul’du ❤️☺️ kız bekliyoruz o isimde kaldı o yüzden ☺️ siz beğenir misiniz bilme. Ama tuğra -tuğrul uyumlu bence
Hayriyebugra5 Oğluşumun adı buğra çok severek ve beğenerek koyduk hem eski türk isimlerinden güçlü kuvvetli lider demk bir de deve diyen arkadaslar olmuç evet peygamber efendimiz(sas) devesinin ismi atının ismi de buraktır mesela
Seyda-06 SuEr_Tu1512 biz bıktık 20 yaşında hiç lafımız sözümüz geçmiyor akıllı hareketleri yok aman ettik
Meral_56 SuEr_Tu1512 Fikir sorduğunuz için söylüyorum yanlış anlamayın kimse anlamı deve olan bir ismi olsun istemez. Benim görüşüm. Daha güzel anlamlı isimler tercih edebilirsiniz 🙏
Hayriyebugra5 Meral_56 kötü görüşlerinizi kendinize saklayın lütfen iyice araştırın bakalım ne demekmiş saçma sapan yorumlar da yapmayın.
Minnikkbebii SuEr_Tu1512 anlamıda çok güzel bence erkek olsaydı Taha koyacaktım rabbim kız nasip etti sağlıklı olsunda🤩
Tazeanne0606 SuEr_Tu1512 bu iki isim arasında Buğra daha iyi ama eğer bir oğlum olsaydı ismini Alparsan, Baran Yağız, Yağız Alp, Metehan isimlerini düşünmüştüm