seynepon FatmaZehra06 günaydın canım bir süresir takip ediyorum seni kalbim duam seninle bugün test günün hayırlı haberlerini alalım inşallah💐♥️
FatmaZehra06 @seynepon günaydın canım çok teşekkür ederım 🌸💗inşallah Hepımız güzel haberler alırız Rabbım bu yolda olan herkese en kısa zamanda gönlüne göre versin inşallah 🙏
FatmaZehra06 Kızlar sonucum pozıtıf 🧿🌸Rabbım ısteyıp dıleyen herkese en kısa zamanda nasıp etsın bu duyguyu Hepınız ıcın duacıyım bırlıkte güzel haberler alıp güzel bı hamılelık gecırıp kucağımıza almayı Rabbım nasıp etsın hepımıze ınsallah 💗🌸
-Cennetkusuannesi- FatmaZehra06 ay ben biliyodum içime doğuyor demiştim sana rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşaallah. İki tane mi koyulmuştu
yesildeniz_ FatmaZehra06 yaa heyecanla açtım postunuzu çok şükür Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🤲🏻 son zamanlarda çok pozitif haber duydum sizinkininde pozitif olacağını hissetmiştim. Kendim hamile kalmış kadar sevindim 🥰
liyalisa FatmaZehra06 çok sevindim canm rabbim tamamına erdirsin inş hissetmiştim ama ☺️ inş ikiside tutmuştur
FatmaZehra06 @-Cennetkusuannesi- -Evet 2 tane 5. Gün embriyosu canım Rabbım sanada nasıp etsın ınsallah en kısa zamanda Çifter Çifter versın bende hıssetmıstım olduğunu 4 kez tedavı oldum 3 tanesı tuttu 1 tanesı tutmadı hepsını de hıssettım anne hıssedıyor bence
-Cennetkusuannesi- FatmaZehra06 amin canım valla kendim almış kadar sevindim. Hayırla büyüt inşaallah çok sevindim
seynepon FatmaZehra06 tebrik ederim canım rabbim seni de bebeğini de korusun inşallah ikiside sana tutunur sımsıkı🧿🥹 bende 25 apustosta transfer olacağım çift embriyo ilk denememiz bana da dua et, dua edin🙏🏻♥️
FatmaZehra06 @yesildeniz_ bende sözlerden bu güzel haberı beklıyor olacağım ınsallah hayırlarıyla en kısa zamanda güzel haberlerle sızde gelırsınız dualarım hepınızle çok teşekkür ederim 💗🌸😘
Melisssa3 FatmaZehra06 evet 5+3 haftalık hamileyim geçen hafta öğrenmiştim dün doktor kontrolüm vardı 💕🥰
visnelicheescake FatmaZehra06 Ben fitil kullanıyorum öyle bir sorun olmadı iğnesini kullanmadım kuzum 🥹