Selim_Alparslan Fulya12- Pazartesi gideceğiz kuzum aşırı agirlastim mide yanmalarim aşırı derecede asla uyuyamıyorum karnımda balon gibi ne sağa ne sola dönebiliyorum 😵💫
Selim_Alparslan Fulya12- Kan dolaşımına falan bakildi mi ? Eger onda da sorun yoksa genetiktir canım bence üzülme oda etkilenmesin🌺 Doğduktan sonra hızlı kilo alıyorlar 🍀
Fulya12- Selim_Alparslan bakıldı 2 tane ayrı ayrı perinatolojiye gittim özel ve büyük şehir araştırmaya sorun cıkmadı ama 1 hafta geri
Selim_Alparslan Fulya12- Birde yemeklerden sonra 20 dkka falan sola dön uzan 🍀 ben sofradan kalkar kalkmaz hemen yatış 🤭 eşim mutfağı toplarliyor sagolsun bende uzanıyorum dediğim gibi burda birisi öyle yazmış bakalım ise yarayacak mı
Selim_Alparslan Fulya12- Birde çiğ kuruyemiş cok ise yarıyormuş ben asla yiyemiyorum çiğ 🥹 istersen her gün bir avuç ye bakalım Birde bol ayran ve kefir duydum
Selim_Alparslan Fulya12- Canım genetik olabilir başka bir şey gelmiyor aklıma 🤷🏼♀️ Sağlıkla kucağına al da inşallah kilo alır 🌺
tugba-0619 Fulya12- 33+4 haftaligiz 2100 kilomuz karın cevremiz 1 hafta geride bizde az kilo alıyoruz ama ben minyon olduğum için kilolu bebek bekleme dedi Dr belki siz ve eşinize çekmiştir bebiste