Msdenizkky Sukella ben doğurmak üzereyim haziran da yaptırdım 6250 tl ayrıntılı ultrason hariç. şu an fiyatları nasıl bilmiyorum arayıp bilgi alabilirsiniz. Liv hospital ankara çoşkun şimşir
Hazaldalilar Fiyatları görünce şok oldum 😂 bende özel hastaneye gidiyorum 90 tl muayne ücreti. Doğum sanırım 2000 tl 10000 12000 falan ne farkı var acaba onu anlayamadım. Çocuğun tonla eksiğini alırız o paraya resmen soygun
Zelnuray Eses06 çok memnunun ben zaten hastanenin en yoğun doktoru diye bilirim aizde mi ankaradasınız
Aylinannesi Ben şok😱😂 bu fiyatlar neye göre belirleniyo ben maraşta doğum yapcam Allah nasip ederse sezeryan 1.000 tl özel hastane muayene ücreti 55 tl ☺️ Suit oda istersen 25 tl farkla 1025 tl
Zelnuray Eses06 dediğim gibi ben aralık aşı 5000₺ paket yaptırdımdım 15₺ katkı payı ödüyorum sadace gittiğimde
Aysunhaner fenalık geçirdim yorumları okuyunca 😂 Kurtköy Ersoy hastanesinde %15 bölge indirimine sahibim İndirimli fiyat muayene 100 İndirimli Normal Doğum 2.200 Bana çok geliyordu devlet hastanesinde mi doğursam acaba bile demiştim şimdi fiyatları duyunca ay ben şok 😂😂
Yagmurk İzmir medikal park hastanesi 6500 falan süsleme foto çocuğun doğum sonrası kontrolleri vs dahil ve normal/sezeryan farketmiyor
TugbaveBebisi Yagmurk biz hepsine 4,670 TL fiyat aldık izmir medicalparktan.. Bir yanlışlık olmasın ..😊