zgepolat Medicana international a gidiyorum. Doç. Dr.a. Normal 7000 sezeryan 9000 dediler. Artı yüzde 10 da indirim hakkımız var. Ücretlere bebeğin ilk muayenesi aşılar ve kan uyuşmazlık iğnesi falan herşey dahil. Ayrıca bebeğin hastane çıkışı hariç anne bebek için herşey hastaneden. Dr.umuz doçent olmasaydı fiyatlar 3500lere kadar düşüyor ama malesef ki kan pıhtılaşması sorunumuz var ablamda vardı 13 yıl önce devlet hastanesinde zorunlu erken doğum yaptı. Kan pıhtı attığı için felç geçirdi. Bebeği 33 haftalık aldılar. Epey sorun yaşandığı için op. Dr.lara güvenemediğiz için biraz paraya kıyıcaz artık napalım 🙄
meltemmmmm Kızlar bu fiyatlari yazanlar keşke hangi şehir ve hangi hastanede olduklarınıda yazsalar boyle anlayamiyoruz mesela bursada hangi hastanede
Minnoskiz Bodrum acıbadem de kendi doktorumla hastaneye toplam 6000 vericez. Özel muayenehaneye gidiyordum kendi hastası olsan ne kadar bilmiyorum ama
Eminos Konya medicana normal de sezeryan da 2500 dediler ama orda yapmiycam dogumumu burdaki dogumevi ozel hastane statüsünde orda yapicam insallah