seryagunes Tutuuu ayy postunu görünce çok duygulandım hamile olduğumu öğreneceğim zaman da aynı gün beta vermiştik seninle sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebişkoları benim de uygulamaya göre son 99 bugünnnn 🥹💖
Tutuuu seryagunes yaaaa eveettttt🥹🥹🥹 sizin cinsiyyet ne? İnşAllah sağ salim kucagımızada alıp post açalım🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tutuuu seryagunes seni takip etdim bacımm haberleşelim bebişlerimiz belke aynı gün doğulurr😂😂nası geçiyo hamilelikk?
seryagunes Tutuuu hahahha hiçç belli olmaz doğabilirlerrr 😂😂 iyi gidiyor ben bulantı vs yaşamayan şanslı hamilelerdenim sadece son zamanlarda sıcaklardan çok bunaldım senin nasıl gidiyorr
Tutuuu seryagunes ayyy benim kabus gibi😂 23 haftaya kadar her gun bulantılaar, enfeksiyonlarr, agrılar, sancılar herseeyy😂 son 3 haftadır yemeye içmeye başladım bizimki huysuz bi kız😂seninkinin cinsiyyet ne
Tutuuu seryagunes ayyy benim kabus gibi😂 23 haftaya kadar her gun bulantılaar, enfeksiyonlarr, agrılar, sancılar herseeyy😂 son 3 haftadır yemeye içmeye başladım bizimki huysuz bi kız😂seninkinin cinsiyyet ne
seryagunes Tutuuu aaa sen deyince enfeksiyon aklıma geldi ben de tek problemim enfeksiyon olabilir 1 hafta normalsem 1 haftaya tekrar başlıyor çok sinir bozucu yaa antibiyotik içmeye çekiniyo insan yine de hayır yani yaz günü bol bol su da içiyorum yine oluyo 🥲🥲
Burcak61 Tutuuu evet ya yandık bu sıcaklardan sonra da lohusa sıcak basması başlar ama kış olduğu için aşırı etkilemez inşallah
Tutuuu seryagunes sende hangi enfeksiyon çıktı benim başından beri esc coli bakterisi rahat bırakmıyo🥲🥲
Arzu19988 Tutuuu masAllah 99tan sonra daha hizli gececek.bizde son iki.hafta ama daha erkende alabilirler
seryagunes Tutuuu valla hangi enfeksiyon bilmiyorum lökosit yüksek çıkıyor direkt bakteri söyleyen bir doktor olmadı şimdiye kadar vajinal enfeksiyon da oluyor ona da net bir şey denmedi antibiyotik fitil bir sürü şey kullandım dün tekrar başladı çok sinirimi bozuyor